Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Τον Πανελλήνιο Γ.Σ. υποδέχεται ο Ζαφειράκης-Κάλεσμα στους φιλάθλους, για την τελευταία φετινή αγωνιστική

Τον ιστορικό σύλλογο του “Πανελληνίου Γ.Σ.” υποδέχεται το ερχόμενο Σάββατο 13/4, στις  18:00, ο Ζαφειράκης Νάουσας, στα πλαίσια της 22ης αγωνιστικής της Handball Premier, που είναι και η τελευταία αγωνιστική για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Η ομάδα της Νάουσας, τη φετινή σεζόν, έκανε μια απρόσμενα καλή παρουσία στο κορυφαίο ελληνικο πρωτάθλημα του χάντμπολ καθώς, παρά τις αρχικές προβλέψεις, έχει καταφέρει στο τελείωμα της αγωνιστικής περιόδου να βρίσκεται μόλις μια θέση κάτω από την πρώτη 6άδα της Handball Premier.

Αν ο Ζαφειράκης το ερχόμενο Σάββατο καταφέρει να κερδίσει τον Πανελλήνιο Γ.Σ. (ο οποίος αν και είναι ο ουραγός του βαθμολογικού πίνακα, αποτελεί μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα) εξασφαλίζει την παραμονή του στην 7η θέση της βαθμολογίας. Ο αγώνας αναμένεται να είναι ντέρμπι καθώς εμφανίζει πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο τις τελευταίες αγωνιστικές.

Οι φίλοι του Ζαφειράκη και το θερμό κλίμα που δημιουργούν σε κάθε αγώνα έχουν συμβάλλει τα μέγιστα στην εξαιρετική φετινή πορεία της ομάδας. Είναι πολύ σημαντικό (από κάθε άποψη) ο κόσμος της Νάουσας να ενισχύσει την προσπάθεια του Ζαφειράκη, κατακλύζοντας και αυτή τη φορά το “κλειστό” της Νάουσας.

Το ερχόμενο Σάββατο 13/4, στις 18:00, ας είμαστε όλοι εκεί, στην τελευταία αγωνιστική για φέτος, για να χειροκροτήσουμε όλη τη φετινή καλή πορεία της ομάδας, αλλά και να ενισχύσουμε τους αθλητές μας, μέχρι τη νίκη!