Κυριακή, Μαϊος 19, 2024
Follow Us
Η τελετή απονομής υποτροφιών σε πρωτοετείς φοιτητές  από την Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Νάουσας (video+φωτορεπορτάζ)

Εφτά νέους πρωτοετείς  φοιτητές της πόλης μας , που αρίστευσαν  και πέτυχαν  την εισαγωγή τους στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας βράβευσε το απόγευμα της Τετάρτης η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η πρόεδρος κα. Βίκυ Σμυρλή – Δεληχρήστου, που ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία και στην στήριξη του στην αδελφότητα.  Η κα. Σμυρλή τίμησε την οικογένεια Γιάννη Σπάρτση  για την πολύτιμη προσφορά της στην Αγαθοεργό Αδελφότητα Κυριών Νάουσας

Χαιρετισμούς στην εκδήλωση έκαναν η Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού κα. Βασιλική Δανιηλίδου και η περιφερειακή σύμβουλος κα. Συρμούλα Τζήμα-Τόπη. Ακολούθησε η ομιλία της Ε. Χουλιαρά,  Συμβουλευτική Ψυχολόγος – Ψυχοθεραπεύτρια, με θέμα: Η απόρριψη σε όλους τους τομείς, τον ακαδημαϊκό , επαγγελματικό, ερωτικό κ.α. και στην διαχείριση του πόνου που προκύπτει από αυτήν.

Η εκδήλωση έκλεισε με την βράβευση των εφτά μαθητών που είναι οι: Μπούκα Ευδοξία (Παιδαγωγικό Ιωαννίνων-Τμήμα Νηπιαγωγών), Μπουτκάρη Όλγα (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών σπουδών), Σεμιτέκογλου Ειρήνη (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σχολή Επιστημών Πληροφορικής), Μπασιούρη Γεωργία (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, τμήμα εκπαίδευσης και κοινωνικής πολιτικής, Ταρμπάνης Αντώνης (Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, σχολή Πληροφορικής), Κοκκινούλης Γιώργος (σχολή Μηχανικών, ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού).