Logo

naloΜια μοναδική εμπειρία είχε την ευκαιρία να ζήσει από κοντά η κα. Νανά Σίνου, ιδιοκτήτρια του ΝΑΝΑ HAIR SALON την Δευτέρα 21 Ιανουαρίου.

Η Νανά Σίνου ήταν ανάμεσα στους 100 κορυφαίους κομμωτές που παρευρέθηκαν στοL’Oréal hair fashion workshop 2019 αποθήκη Γ΄ του λιμανιού Θεσσαλονίκης.

Ο καλλιτέχνης Bertram K παρουσίασε στους κομμωτές τις νέες τάσεις κουρεμάτων της φετινής χρονιάς και παράλληλα οι κομμωτές που συμμετείχαν στο workshop προχώρησαν στην εφαρμογή 3 νέων κουρεμάτων που αναμένεται να κεντρίσουν την βλέμματα τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα αναλύθηκε στο workshop της L’Oréal η Amber Balayage: Η νέα τεχνική χρώματος που μπορεί να σου δώσει ένα ιδανικό πολυδιάστατο κεχριμπαρένιο αποτέλεσμα, για μία μοντέρνα αλλά φυσική απόχρωση στα μαλλιά και η L'Oréal Professionnel «LAFRENCH»: Μια μοναδική φιλοσοφία χρώματος, που προσφέρει πολυδιάστατο χρώμα, για ένα εκλεπτυσμένο και φυσικό αποτέλεσμα.


Για τις νέες τάσεις και τις προτάσεις των κορυφαίων του είδους στον κόσμο μπορείτε να ενημερωθείτε στο NANA HAIR SALON, οπού και μαζί μπορούμε να επιλέξουμε το ιδανικό για εσάς κούρεμα που θα ανανεώσει στη στιγμή την εμφάνιση, αλλά και την διάθεση σας.

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb