Logo

goΤην εμπειρία 150 χρόνων του Julius Meinl εμπιστευτήκαμε στο «Coffee go» για να χαρίσουμε σε εσάς φρέσκο καφέ με πλούσια γεύση και άρωμα.

Η συνεργασία μας με καταξιωμένους προμηθευτές café και φυσικά η υπογραφή του Julius Meinl υπόσχονται να σας προσφέρουν ροφήματα υψηλής ποιότητας που θα σας κρατήσουν συντροφιά κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας.


Γνωρίζοντας τον café Julius Meinl που χρησιμοποιούμε στο «Coffee go»

Ο Julius Meinl είναι ο εμπνευστής της κουλτούρας των Βιεννέζικων καφέ κι αυτός που δημιούργησε το πρώτο καφέ το 1862.

Ο Julius Meinl ξεχωρίζει για την ποιότητα του καφέ που είναι εξαιρετικά υψηλής ποιότητας. Αγοράζουμε πάνω από το 85% των καφέδων μας απευθείας από τους αγρότες στη χώρα προέλευσης.

Ο καφές μας παράγεται με τον παραδοσιακό τρόπο στην Κεντρική και Νότια Αμερική, την Ανατολική Αφρική, την Αιθιοπία, την Ινδία, και την Παπούα Νέα Γουινέα.


Οι γευσιγνώστες μας εφαρμόζουν τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας.

Το ψήσιμο και την ανάμειξη αναλαμβάνουν ειδικοί μας στη Βιέννη και τη Βενετία και εφαρμόζουν την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία ώστε να ικανοποιήσουν την απαίτησή μας για το ποιοτικότερο αποτέλεσμα.

Στο όμορφο σπιτάκι του «Coffee go» μπορείτε να απολαύσετε δίχως να βγείτε από το αυτοκίνητο σας, ζεστά και κρύα ροφήματα με υψηλής ποιότητας και πάντα με υψηλότατα στάνταρ στην εξυπηρέτηση των πελατών μας.


Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ, ενώ σύντομα θα είναι στην διάθεση σας και η «Cantina go».

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb