Logo

sunaΠαρουσία δεκάδων παιδιών έλαβε χώρα η πρώτη συνάντηση της ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας». 

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Παρασκευής οι προπονητές της  ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας» και ο ιδιοκτήτης του enjoy sport club Δημήτρης Κάππας, υποδέχτηκαν τα μελλοντικά ποδοσφαιρικά «αστέρια» της Νάουσας και τους γονείς τους στην πρώτη συνάντηση γνωριμίας με την ακαδημία ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας».

Ο κ. Δημήτρης Κάππας και οι προπονητές της ακαδημίας κ. Θοδωρής Πέιος και Δημήτρης Κοτζάμπασης, ανέλυσαν στους γονείς των παιδιών τα βασικά στοιχεία λειτουργίας της ακαδημίας ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας» που σκοπό έχει προσφορά στιγμών διασκέδασης στα παιδιά, την εκμάθηση των βασικών στοιχείων του ποδοσφαίρου, την εξέλιξη τους σε αυτό αλλά και την διαμόρφωση του χαρακτήρα των παιδιών.

Στην συνέχεια οι προπονητές της ακαδημίας Δημήτρης Κοτζάμπασης και Χρήστος Σακελλάρης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα δεκάδες παιδιά που βρέθηκαν στην πρώτη ημέρα λειτουργίας της ακαδημίας και να τους ενημερώσουν σχετικά με το πρόγραμμα και τις δραστηριότητες αυτής.

Παράλληλα ο κ. Θοδωρής Πέιος υποδεχόταν τους γονείς για τις εγγραφές των παιδιών στην ακαδημία ποδοσφαίρου «Αστέρας Νάουσας» και τους ενημέρωνε για τις προσφορές των χορηγών της ακαδημίας. Όσα παιδιά συμμετέχουν στην ακαδημία θα έχουν έκπτωση έως και 10% στο  Κέντρο Ξένων Γλωσσών ΄Λία Ναουμίδου-Τσίτση΄ και παράλληλα θα μπορούν να εξαργυρώσουν δωροεπιταγή στο  κατάστημα αθλητικών Spot Team.

Φυσικά η πρώτη συνάντηση δεν μπορούσε να κλείσει δίχως να απολαύσουν τα παιδιά το αγαπημένο τους άθλημα. Έτσι υπό την επίβλεψη των προπονητών της ακαδημίας τα παιδιά διασκέδασαν παίζοντας για πρώτη φορά όλα μαζί, βάζοντας τις βάσεις για μια άκρως δημιουργική χρονιά.

Για πληροφορίες σχετικά με την ακαδημία ποδοσφαίρου του «Αστέρα Νάουσας», αλλά και για τις εγγραφές των παιδιών σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα (6986881643)- Θοδωρής Πέιος,(6982461211)-Δημήτρης Κοτζάμπασης και (6973728076)-Χρήστος Σακελλάρης

Δείτε το video:

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb