Logo
ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥ ORPHEUS SOLOISTS ΣΤΗ ΝΑΟΥΣΑ

Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης» το διεθνώς αναγνωρισμένο σύνολο μουσικής δωματίου - που αποτελείται από καταξιωμένους σολίστ, με πλούσια δράση σε καλλιτεχνικό και εκπαιδευτικό επίπεδο - θα παρουσιάσει την εντυπωσιακή συναυλία «Orpheus Soloists - Time for us- Ένα ταξίδι στον κόσμο της έβδομης τέχνης».

Βιολιά, βιόλα, τσέλο, άρπα, όμποε και κρουστά θα ταξιδέψουν το κοινό στον δρόμο της έβδομης τέχνης. Η συναυλία θα πλαισιωθεί με προβολή ταινιών και αφήγηση.

(οικονομική ενίσχυση για το Σύλλογο Γονέων: 10€. Για μαθητές και σπουδαστές ωδείων 5€).

Ποιο είναι το μουσικό σύνολο «Orpheus Soloists»

Το διεθνώς αναγνωρισμένο σύνολο μουσικής δωματίου Orpheus Soloists, ιδρύθηκε το 2003 στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να αναδείξει τον πλούτο των έργων μουσικής δωματίου από την εποχή baroque έως και σήμερα.

Η δράση του μουσικού συνόλου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα καλλιτεχνικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων εντός και εκτός Ελλάδος, όπως συμμετοχές σε φεστιβάλ, κύκλους συναυλιών, παραγωγές όπερας, Master Classes, μουσικούς διαγωνισμούς, συνεργασίες με πολιτιστικούς φορείς και δημιουργία πρωτοποριακών projects.

Καλλιτεχνικός διευθυντής του συνόλου είναι ο διακεκριμένος ομποϊστας κ. Δημήτρης Κίτσος

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb