Logo
Συζήτηση με τα μέλη του Συλλόγου των εν Αθήναις Ναουσαίων «Ο Ζαφειράκης» για το ΑΛΜΑ

Την Κυριακή 7 Μαΐου πραγματοποιήσαμε μια διαφορετική συνάντηση και επισκεφθήκαμε για μια πρωινή συζήτηση τα γραφεία του Συλλόγου των εν Αθήναις Ναουσαίων «Ο Ζαφειράκης».

Η υποδοχή θερμότατη. Όπως ειπώθηκε κι εκεί «για πρώτη φορά υποψήφια δημοτική παράταξη ζήτησε να επισκεφθεί και να ακούσει».

Αυτό το «πρώτη φορά» θέλουμε να ενισχύσουμε ώστε να έχει συνέχεια και να μην είναι σε καμία περίπτωση η μόνη. Στο πλαίσιο συζήτησης με όλους τους συλλόγους του Δήμου μας θεωρήσαμε απαραίτητο να ακούσουμε και τους απόδημους Ναουσαίους διότι η ματιά τους για τη Νάουσα έχει βαρύνουσα σημασία.

Το βασικότερο είναι ότι ένας τέτοιος σύλλογος με περιεχόμενο βρισκόμενος στην πρωτεύουσα αξίζει να δρα σαν «πρεσβευτής» του Δήμου Νάουσας έχοντας ενημέρωση για τις ανάγκες του Δήμου αλλά και τις ευκαιρίες συνεργασίας. Προτείναμε μεταξύ άλλων τη δρομολόγηση ενός Μνημονίου Συνεργασίας με συνέχεια για την εκάστοτε δημοτική αρχή προκειμένου να αξιοποιηθούν οι γνώσεις, επαφές και αγάπη των συμπατριωτών μας και εκτός Δήμου, αλλά να ακουστούν και τα δικά τους αιτήματα για τον τόπο μας.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο, κο Χριστόδουλο Πλατσούκα, και στο πρόσωπό του τα μέλη ΔΣ και φίλους του συλλόγου που παρευρέθηκαν σε αυτή την εποικοδομητική συζήτηση και εκφράζουμε την πρόθεσή μας για παραγωγική συνεργασία.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1965 και αποτελεί μια σημαντική γέφυρα της πρωτεύουσας με τη Νάουσα και για αυτό με τη σειρά μας ενθαρρύνουμε τους συνδημότες που βρίσκονται στην Αθήνα να έλθουν σε επαφή με τις δράσεις και τους ανθρώπους του.

 

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb