Logo
Κοινός Τόπος: Περί διακοπής νερού και κοινής λογικής...

Δεν επιδέχεται σχολιασμού η «σοφή» επιλογή της ΔΕΥΑΝ να πραγματοποιήσει πολύωρη διακοπή νερού την πιο ζεστή μέρα του φετινού καλοκαιριού.

Ούτε η υπενθύμιση, πως επί διοικήσεως Κουτσογιάννη και προεδρίας Λαζαρίδου είχε καθιερωθεί η αποκατάσταση των βλαβών του δικτύου να γίνεται κατά τις βραδινές ώρες ( παρουσία μάλιστα του τέως Δημάρχου και της τέως Προέδρου). Δεν μπορεί όμως να μείνει ασχολίαστο το περιεχόμενο του κειμένου της δημόσιας συγγνώμης του Δημάρχου. Σαφώς και είναι θετική η αναγνώριση του λάθους. Λέμε κι εμείς με τη σειρά μας "ὅ γέγονε γέγονε" αρκεί να μην επαναληφθεί. Δεν μπορεί όμως να μην τεθεί το αμείλικτο ερώτημα: Εφόσον η διακοπή είχε ανακοινωθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, όφειλε ή όχι ο Δήμαρχος να την αποτρέψει εγκαίρως για να αποφευχθεί όλη αυτή η ταλαιπωρία των δημοτών; Επιπρόσθετα, αν διαβάσει κανείς προσεκτικά την ανακοίνωση παρατηρεί δύο ουσιώδεις θέσεις. Η πρώτη είναι ότι παρότι από τον Σεπτέμβριο είχε δοθεί, κατά τους ισχυρισμούς του Δημάρχου, ρητή εντολή με την οποία οι διακοπές του νερού όφειλαν να γίνονται βραδινές ώρες, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ έπραξε το αντίθετο! Μάλιστα σε μέρα με καύσωνα. Η δεύτερη αφορά την ευκολία με την οποία γίνεται η θυσία της «Ιφιγένειας» για να διασωθεί το προφίλ του Δημάρχου! Πράγματι κάτι δεν πάει καλά στο "βασίλειο της Δανιμαρκίας…"
ΥΓ. 1: Για να γίνονται οι εργασίες βράδυ δεν απαιτείται καμία απόφαση ΔΣ της ΔΕΥΑΝ. Πυγμή απαιτείται…
ΥΓ. 2: Ενημερώνουμε τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΝ – ο οποίος ισχυρίζεται πως "διασώζει" τα έργα που ενέταξε προς χρηματοδότηση στο ΕΣΠΑ η προηγούμενη ΑΝΙΚΑΝΗ διοίκηση – να επιδείξει τη δέουσα προσοχή για την ολοκλήρωση του έργου της υδροδότησης της Τ.Κ. Μαρίνας από την πλεονάζουσα ποσότητα νερού της Τ.Κ. Γιαννακοχωρίου... διαψεύδοντας τις "περί του αντιθέτου" φήμες των τελευταίων ημερών…

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb