Logo

samaraΜε την νεαρή ταλαντούχα ηθοποιό Ευγενία Σαμαρά, το γλυκό κορίτσι που έγινε γνωστό από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» του ΑΝΤ1 πριν μερικά χρόνια και πλέον συμμετέχει στην «εκδρομή» είχε την ευκαιρία να μιλήσει το inaoussa.gr.

Η νεαρή Θεσσαλονικιά πρόκειται να κάνει φέτος το ντεμπούτο της στην τηλεόραση ως ηθοποιός, αφού εδώ και μερικούς μήνες συμμετέχει στα γυρίσματα του νέου σήριαλ «Η εκδρομή» που θα προβληθεί τον Φθινόπωρο στον ANT1 σε 16 επεισόδια. Πρόκειται για ένα ψυχολογικό θρίλερ με πρωταγωνιστές την Λίνα Σακά και τον Όθωνα Μεταξά, αλλά και ένα αρκετά μεγάλο καστ νέων ηθοποιών σε σενάριο της Στέλας Βασιλαντωνάκη (Χαρά αγνοείται, 10η εντολή) και  σε σκηνοθεσία του Αλέξανδρου Πανταζούδη.


Το inaoussa.gr ζήτησε από την πρωτοεμφανιζόμενη ταλαντούχα ηθοποιό της σειράς  κα. Ευγενία Σαμαρά να μας μιλήσει  για τα γυρίσματα-τη Νάουσα και τις προοπτικές της τηλεοπτικής σειράς «Εκδρομή».

Η «Εκδρομή» είναι η πρώτη σας παρουσία σε τηλεοπτική σειρά, πως έγινε η προσέγγιση για την συμμετοχή σας σε αυτήν;

Ποίες είναι οι εντυπώσεις σας από τα γυρίσματα της «Εκδρομής» και ποιο το κλίμα σε αυτά;

Με τον σκηνοθέτη της σειράς, Αλέξανδρο Πανταζούδη, γνωριζόμαστε και έχουμε συνεργαστεί σε δυο θεατρικές παραστάσεις. Όταν έκανε τον πιλότο της σειράς μου ζήτησε να συμμετάσχω και έτσι έγινε. Όταν αποφασίστηκε ότι θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον αντ1 πέρασα από κάποια κάστινγκ και ευτυχώς όλα πήγαν καλά! Οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες και είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία. Όλοι πιστεύουν πολύ σε αυτή τη δουλειά και αυτό δημιουργεί πολύ αισιόδοξο και καλό κλίμα.


Τα γυρίσματα πραγματοποιούνται κυρίως στους μαγευτικούς ορεινούς όγκους της Νάουσας, πόσο δύσκολο είναι για έναν ηθοποιό να ανταπεξέλθει στα καμώματα του καιρού και ποίες εικόνες του βουνού έχετε φυλακίσει στην μνήμη σας;

Τα καμώματα του καιρού είναι δύσκολα για όλους μας. Για όσο καιρό είχαμε εξωτερικά γυρίσματα ήμασταν σε επαγρύπνηση , περιμένοντας πότε θα έχει τον κατάλληλο καιρό . Από την άλλη το κρύο, που χρειαζόμασταν , ήταν πολλές φορές δύσκολο να το αντέξεις ειδικά αν ήσουν και βρεγμένος ! Δεν μπορώ να σου πω ότι φυλάκισα μια εικόνα . Όλα τα μέρη του βουνού είχαν κάτι ξεχωριστό και μαγευτικό και νομίζω ότι δεν θα τα ξεχάσει κανείς μας.

Πως είναι οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν με τους υπόλοιπους ηθοποιούς στα πλαίσια των γυρισμάτων της σειράς;

Με κάποια από τα παιδιά που ήταν από Θεσσαλονίκη έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν και είχαμε ήδη πολύ καλες σχέσεις . Ευτυχώς πολυ ευκολα δημιουργήθηκαν οι ίδιες σχέσεις με τους καινούργιους σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.


Ποίος είναι ο δικός σας ρόλος στην σειρά;

Υποδύομαι μια νεαρή ροκ τραγουδίστρια η οποία προέρχεται από μια μεγαλοαστική οικογένεια αλλά έχει φύγει με τον μεγαλύτερης ηλικίας φίλο της κάνοντας την επανάσταση της. Στην αναζήτηση ενός συγκροτήματος βρέθηκαν στον περιβόητο ξενώνα.

Από την διαμονή-γυρίσματα της σειράς είχατε την ευκαιρία να γνωρίσετε την πόλη της Νάουσας;

Φυσικά. Μετά από τόσους μήνες που είμαστε εκεί φάγαμε στα καλύτερα, ήπιαμε στα καλύτερα , γυρίσαμε στα καλύτερα και γνωρίσαμε τον κόσμο της ο οποίος είναι υπέροχος.

Η «Εκδρομή» αναμένεται να «μαγνητίσει» τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού την επόμενη σεζόν, ποίες είναι η δικές σας προσδοκίες από αυτήν την συμμετοχή;

Πιστεύω πολύ στην εκδρομή και πιστεύω ότι πρόκειται για μια πολύ διαφορετική και ξεχωριστή δουλειά! Από την φωτογραφία μέχρι το σενάριο, τις ερμηνείες και την σκηνοθεσία. Ελπίζω όλο αυτό να το δει πολύς κόσμος, να το εκτιμήσει και να του αρέσει.


Υπάρχουν κάποιες στιγμές των γυρισμάτων που να έχουν χαραχθεί στην μνήμη σας;

Υπάρχουν πολλές στιγμές . Παρόλα αυτά δεν μπορώ να σας τις κατονομάσω πριν δείτε τη σειρά.

Ποιες οι σχέσεις που αναπτύχθηκαν με τους κατοίκους της Νάουσας και ποια η συμμετοχή-βοήθεια τους στα γυρίσματα της σειράς;

Με τους Ναουσαίους αναπτύξαμε τέλειες σχέσεις! Είναι όλοι απίστευτα φιλόξενοι, ευγενικοί , δοτικοί και τρέχουν να μας βοηθήσουν όποτε αυτό είναι απαραίτητο.


Πόσο σημαντική είναι η ανάδειξη της Νάουσας μέσα από την «Εκδρομή»;

Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντική! Ο κόσμος θα δει πόσο όμορφο είναι το βουνό και πόσες ωραίες εικόνες έχει χειμώνα - καλοκαίρι . Θα δει πόσο ωραία καταλύματα έχει , όπως ο Σφένδαμος και θα θελήσει να την επισκεφθεί το συντομότερο!

Παράλληλες δραστηριότητες (θέατρο-κινηματογράφος- ραδιόφωνο)

Αυτήν την περίοδο η ζωή μου είναι μόνο η εκδρομή διότι δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα άλλο.

Δες ακόμα: Συνεντεύξεις

spondi

Copyright © 2020 inaoussa.gr | All rights reserved | Development by LEONweb