Τρίτη, Απρίλιος 23, 2024
Follow Us

anaΣτην κατάμεστη από παιδιά και γονείς δημοτική βιβλιοθήκη Νάουσας έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης η εκδήλωση του δήμου Νάουσας «διαφορετικοί ΑΛΛΑ ΙΣΟΙ» με αφορμή τον εορτασμό της 3ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων. 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε η υπεύθυνη της δημοτικής βιβλιοθήκης Νάουσας κα.  Αναστασία Κωνσταντίνου Παλαιά, ενώ χαιρετισμούς στην εκδήλωση έκαναν η αντιδήμαρχος πολιτισμού και τουρισμού κα. Δώρα Μπαλτατζίδου και η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης κα. Στέλλα Αραμπατζή καθώς και οι εκπρόσωποι του Ειδικού  Σχολείου Νάουσας, του  Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Νάουσας, του ΚΔΑΠ – ΜΕΑ του Δήμου Νάουσας και του «ΥΦΑΔΙΟΥ» Νάουσας.

Στην συνέχεια η εκπαιδευτικός κα. Μαρία Σγουρίδου Μαρία διάβασε  παραμύθι  διδακτικού χαρακτήρα στα παιδιά με την συμμετοχή μαθητών του 10ου δημοτικού σχολείου Νάουσας.

Ακολούθησε Διαδραστικό-ψυχαγωγικό παιχνίδι από την ομάδα «ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΜΥΤΕΣ» που ενθουσίασε τα παιδιά ενώ στο τέλος της εκδήλωσης παρατέθηκε Χριστουγεννιάτικος μπουφές με γλυκίσματα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες πατώντας εδώ είτε στην φωτογραφία που ακολουθεί

Δείτε το video: