Τρίτη, Μαϊος 21, 2024
Follow Us
Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος ηλικιωμένης στην Ημαθία

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπής γυναίκας, τα στοιχεία της οποίας έχουν ταυτοποιηθεί

Στη Νάουσα ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης

Το Σάββατο 11 Μαΐου επισκέφθηκε την Νάουσα ο πρώην υπουργός και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ Φίλιππος Σαχινίδης, όπου είχε συνάντηση με φίλους του κινήματος σε γνωστό καφέ της πόλης.

Ενημέρωση για το εκλογικό υλικό και τηλεοπτική εμφάνιση για τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΙΚΗΣ Δρ. Νομικής Γεώργιο Ανθρακεύς

Αγαπητοί συμπολίτες και αγαπητές συμπολίτισσες, δια της παρούσης, θα ήθελα να προβώ στις εξής ανακοινώσεις:

Παράσταση διαμαρτυρίας στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ στη Βέροια των αγροτικών συλλόγων Ημαθίας - Πέλλας

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 15 Μάη

Άκρως ενδιαφέρουσα η εκδήλωση με θέμα "Η Α.Ο.Ζ. υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού Δικαίου" από τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή με την ΝΙΚΗ, Γεώργιο Ανθρακεύς (video+φωτορεπορτάζ)

Στον κινηματογράφο Star, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας η εκδήλωση με θέμα "Η Α.Ο.Ζ. υπό το πρίσμα του Ευρωπαϊκού Δικαίου" από τον Υποψήφιο Ευρωβουλευτή με την ΝΙΚΗ, Γεώργιο Ανθρακεύς.

Εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Η επίσημη προεκλογική εκστρατεία για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου 2024 έχει ήδη ξεκινήσει και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων εντείνουν την προεκλογική τους δραστηριότητα.

Τα πρώτα λόγια του μοιραίου οδηγού στο δυστύχημα της Πατρίδας: «Χίλια συγγνώμη, λιποθύμησα στο τιμόνι...»

«Συγγνώμη, χίλια συγγνώμη! Λιποθύμησα στο τιμόνι...», λέει στην πρώτη του συνέντεξη ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω σε στάση λεωφορείου στη Βέροια, οδηγώντας στο θάνατο δύο γυναίκες, 20 και 68 χρονών.

Κυκλοφόρησε ο νέος τουριστικός-ενημερωτικός χάρτης οινοποιητικής ζώνης Νάουσας

Η Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, στο πλαίσιο της ανάδειξης της οινοποιητικής ζώνης της Νάουσας, προχώρησε στην έκδοση ενημερωτικού-τουριστικού χάρτη, που θα διατίθεται δωρεάν στους επισκέπτες της Ημαθίας.