Τετάρτη, Μαϊος 31, 2023
Follow Us
ΕΛΕΝΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΟΥ-ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΥΠΟΨ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ 'ΝΙΚΗ' - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους συμπολίτες της Ημαθίας για τη στήριξη που έδειξαν στη ΝΙΚΗ και τον κ. Δημήτρη Νατσιό κατά την πρώτη εκλογική περίοδο.

ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΑΡΑΝΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΌ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Δώσαμε έναν ωραίο αγώνα όλες και όλοι μαζί και προσπαθήσαμε να δώσουμε διέξοδο στα ασφυκτικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία.

Δήλωση του Αντώνη Μαρκούλη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Δεν μας πρέπουν μισόλογα και υπεκφυγές. Η εκλογική μάχη που δώσαμε τελείωσε με τραυματισμένο σοβαρά, όχι μόνο τον δικό μας χώρο αλλά και τον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς.

Φρόσω Καρασαρλίδου: Μετά την 21η Μαΐου

Ο Λαός μίλησε. Ήρθε η ώρα να αφουγκραστούμε την ψήφο του.

Ολυμπία Αποστόλου: Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. έκανε το πρώτο βήμα!

Την προεκλογική περίοδο, ανέφερα συχνά σε ομιλίες και συναντήσεις ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου δεν θα είναι για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. προορισμός αλλά το πρώτο βήμα.

 Άγγελος Τόλκας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

Ημαθιώτισσες, Ημαθιώτες

Λίνα Τουπεκτσή: Η Ημαθία κέρδισε, θερμές ευχαριστίες. Συνεχίζουμε!

Η μεγαλειώδης νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου απέδειξε με τον πιο ηχηρό τρόπο την βούληση του ελληνικού λαού για αυτοδύναμη κυβέρνηση  με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στέλλα Αραμπατζή : Ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τους Ημαθιώτες και τις Ημαθιώτισσες

Η ιστορική νίκη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ αποτελεί νίκη ολόκληρου του ελληνικού λαού, που προσήλθε στην κάλπη για να εξασφαλίσει ότι η χώρα θα ξεκινήσει μια νέα πορεία στο μέλλον με αισιοδοξία, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση.

Δήλωση του Λάζαρου Τσαβδαρίδη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Με τις χθεσινές εκλογές, ο λαός της Ημαθίας έδωσε ξεκάθαρο το μήνυμα ότι επιθυμεί μία αυτοδύναμη και πανίσχυρη Κυβέρνηση της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να συνεχίσει την μεγάλη και ελπιδοφόρα πορεία προς την ανάπτυξη και την ευημερία για την Ελλάδα και τον Νομό μας.