Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2024
Follow Us
ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ: ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ PHYSIOTERRA

Ο Βιοσυντονισμός βασίζεται στην επιστημονικά αποδεδειγμένη αρχή της Κβαντικής Φυσικής (Μάξ Πλάνκ) κατά την οποία τα κύτταρα του σώματός μας εκπέμπουν και λαμβάνουν ηλεκτρομαγνητικά σήματα. Στο σώμα μας, έχουμε διαφορετικές μορφές ενέργειας.

Ψυχοθεραπευτικό κέντρο, ψυχολόγοι/ψυχοθεραπευτές στο κέντρο της πόλης

Τους συνεργάτες της στο Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο ‘Ψυχο-Ομιλία’ στη Νάουσα παρουσιάζει η Αθηνά Τυρλόμη, ψυχολόγος και ιδιοκτήτρια του κέντρου.

Ποια είναι τα οφέλη της παιδικής χαράς

Ποιος δεν αγαπάει την παιδική χαρά;

Αυτόματος Εξωτερικός Απινιδωτής στο Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Κωνσταντίνου Τούφα

Έναν σύγχρονο Αυτόματο Εξωτερικό Απινιδωτή διαθέτει εδώ και λίγες μέρες το Κέντρο Ειδικών Θεραπειών Κωνσταντίνου Τούφα, στην πλατεία Καρατάσου 6, Νάουσα.

Τροφές για λαμπερό δέρμα-Της Αντιγόνης Μπέκα Διαιτολόγου-Διατροφολόγου MSc

Πλέον γνωρίζουμε πως μια υγιεινή διατροφή μπορεί να βοηθήσει στη πρόληψη πολλών χρόνιων νοσημάτων όπως οι καρδιακές παθήσεις και ο διαβήτης. Γνώριζες όμως πως ορισμένα τρόφιμα μπορούν να σου χαρίσουν ένα λαμπερό δέρμα;

Τι είναι αιθουσαίο σύστημα;

Τα πέντε αισθητηριακά συστήματα, τα οποία είναι σημαντικά για τον κάθε άνθρωπο είναι:

Τροφές για γερή καρδιά-Της Αντιγόνης Μπέκα Διαιτολόγου-Διατροφολόγου MSc

Η βελτίωση της διατροφής μπορεί να μειώνει τον κίνδυνο για καρδιακή νόσο, μειώνοντας την αρτηριακή πίεση, την υψηλή χοληστερόλη  τα επίπεδα σακχάρου ενώ παράλληλα συμβάλει στην πρόληψη της παχυσαρκίας.

Οι προσδοκίες των παιδιών από το σχολείο

Το σχολείο παίζει καθοριστικό ρόλο στη ζωή ενός παιδιού, διαμορφώνοντας την ακαδημαϊκή, κοινωνική και συναισθηματική του ανάπτυξη.

Ομιλία για την διαχείριση του Άγχους και την σημασία της ψυχοθεραπείας από το Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Ψυχο-Ομιλία Νάουσας

Μια σημαντική ημερίδα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον πολιτιστικό σύλλογο Body Control Dance and Fitness Center από τους ομιλητές, ψυχολόγους Τάσο Αναστασιάδη, Αθηνά Τυρλόμη και Αθανασία Παπαδοπούλου με θέμα την διαχείριση του Άγχους και την σημασία της ψυχοθεραπείας.

Πόσο πρέπει να περιμένω για να λάβω βοήθεια από ειδικό; -του Κωνσταντίνου Τούφα MSc Λογοθεραπευτή S.I.

Το κάθε παιδί έχει τον δικό του ρυθμό ανάπτυξης, όμως υπάρχουν κάποια ηλικιακά ορόσημα, τα οποία είναι σημαντικό να λάβουμε υπόψιν μας. Ακόμα και τα παιδιά της ίδιας οικογένειας, αναπτύσσονται διαφορετικά.