Τετάρτη, Μαϊος 31, 2023
Follow Us
Η Ετήσια Συναυλία της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Νάουσας

Το Κ.Κ.Π & Α του Δήμου Νάουσας διοργανώνει την Ετήσια Συναυλία της Χορωδίας του ΚΑΠΗ Νάουσας, η οποία μας έχει συνηθίσει σε εντυπωσιακές εμφανίσεις, τραγουδώντας ρεπερτόριο από  τραγούδια Ελλήνων συνθετών.

ΕΑΡΙΝΗ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΜΟΥΣΩΝ

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας ‘Εστία Μουσών’ διοργανώνει την Ετήσια Εαρινή Συναυλία του σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων του Δ.Ω.Ν., το Σάββατο 20 Μαΐου 2023 και ώρα 8.00μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας.

Το Βιβλιοπωλείο ΜΑΡΩ & ΕΦΗ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ παρουσιάζουν το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου «Καλντερίμι»

Το Βιβλιοπωλείο ΜΑΡΩ & ΕΦΗ και οι Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ θα παρουσιάσουν την Παρασκευή 5 Μαΐου στις 18:30 στην αίθουσα ΕΡΙΑ του Κέντρου Βιομηχανικής Κληρονομιάς Νάουσας (Αφών Λαναρά & Φ. Πεχλιβάνου 1, Νάουσα, τηλ.: 2332025495) το νέο μυθιστόρημα του Γιάννη Καλπούζου «Καλντερίμι».

Μουσικοχορευτική παράσταση «Χορεύοντας με τον Μπαχ» -Σάββατο 29.04.2023,Δημοτικό Θέατρο Νάουσας

Ο Δήμος Νάουσας στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Χορού διοργανώνει σε συνεργασία με το Δ.Ω.Ν. «ΕΣΤΙΑ ΜΟΥΣΩΝ», το Σάββατο 29 Απριλίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο  «Μίκης Θεοδωράκης» την μουσικοχορευτική παράσταση «Χορεύοντας με τον Μπαχ». 

«Δημοτικά τραγούδια της Νάουσας σε ήχο... άλλο»  με το μουσικό σύνολο "Αντιστίξεις"  (Κυριακή 23 Απριλίου)

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 201ης Επετείου Ολοκαυτώματος της πόλης, ο Δήμος Ηρωικής Πόλης Νάουσας διοργανώνει συναυλία  «Δημοτικά τραγούδια της Νάουσας σε ήχο... άλλο»  με το μουσικό σύνολο "Αντιστίξεις" την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας "Μίκης Θεοδωράκης".