Πέμπτη, Ιούνιος 04, 2026
Follow Us
Παρασκευή 5 Ιουνίου στις 21:00 / "Προορισμός: Ταξίδι" Το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης στη ΒΙΒΟΝ / 4η προβολή Dear Future

Οι προβολές της δράσης «Προορισμός: Ταξίδι» του Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης συνεχίζονται στον χώρο μας.

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, σας περιμένουμε στη ΒΙΒΟΝ για την προβολή του ντοκιμαντέρ «Dear Future» σε σκηνοθεσία της Χριστιάννας Χειραναγνωστάκη που κέρδισε τον Χρυσό Αλέξανδρο του διαγωνιστικού τμήματος Film Forward του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Βασίζεται σε ένα πολύχρονο ταξίδι έρευνας και γυρισμάτων σε διαφορετικά αρχεία της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης, αλλά και σε συνεντεύξεις με επιστήμονες που ασχολούνται με τον τρόπο λειτουργίας της μνήμης. Άλλωστε, οι νευροεπιστήμονες που μελετούν το συναίσθημα βρίσκουν, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ένας συνεντευξιαζόμενος στο ντοκιμαντέρ, ότι σήμερα "πάσχουμε” από μια νοσταλγία του παρόντος καθώς προσπαθούμε να καταγράφουμε διαρκώς όσα μας συμβαίνουν σε πραγματικό χρόνο.

Ένα εκπληκτικό ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί στη Βιβλιοθήκη μας.

------------------------------------------------------
Dear Future

Πότε: ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 2026

Ώρα έναρξης: 21:00

Διεύθυνση: ΒΙΒΟΝ, Χατζημαλούση 17, Νάουσα

Διάρκεια προβολής: 79’
------------------------------------------------------

Δείτε το συνολικό πρόγραμμα των προβολών στο επισυναπτόμενο.

Σημαντικό να γνωρίζετε:

Οι θέσεις στη Βιβλιοθήκη είναι περιορισμένες. 

Η εκδήλωση προσφέρεται με ελεύθερη είσοδο.

Για όσους το επιθυμούν, θα υπάρχει η δυνατότητα προαιρετικής συμβολικής δωρεάς 5€ ως στήριξη στο έργο της ΒΙΒΟΝ κατά την είσοδό σας στο χώρο.
Κάθε συνεισφορά, μικρή ή μεγαλύτερη, είναι ουσιαστική βοήθεια για εμάς. Με αυτόν τον τρόπο η Βιβλιοθήκη μας θα μπορεί να φιλοξενεί πολιτιστικές δράσεις ανοιχτές σε όλους.