Κυριακή, Νοέμβριος 27, 2022
Follow Us
ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΤΗ ΝΗΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΕΣΟΣ: Με αφορμή την επιστολή του Δήμαρχου Νάουσας στον πρωθυπουργό για τις εξελίξεις στην επιχείρηση Βαρβαρέσος

Όλοι μας γνωρίζουμε όπως και ο Δήμαρχος Νάουσας πως η επιχείρηση Βαρβαρέσος έχει τις προϋποθέσεις και όλες τις δυνατότητες να παράγει άριστης ποιότητας προϊόντα.

“Οι «θησαυροί» του χθες εμπνέουν τους εικαστικούς του σήμερα”

H δράση αφορά στην υποβληθείσα πρόταση του ΛΥΚΕΙΟΥ των ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ ΝΑΟΥΣΑΣ στο ΥΠΠΟΑ στο πλαίσιο της Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για επιχορήγηση σε δράσεις εικαστικών τεχνών, αρχιτεκτονικής, φωτογραφίας και design, με τίτλο “Οι «θησαυροί» του χθες εμπνέουν τους εικαστικούς του σήμερα” και έτυχε της οικονομικής στήριξης για το έτος 2022.

Δωρεά 63 Η/Υ σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της επαρχίας Νάουσας

Το Δ.Σ. του  Συλλόγου Δασκάλων & Νηπιαγωγών Νάουσας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην εταιρεία ACCENTURE Α.Ε. για τη δωρεά 62 Η/Υ σε όλες τις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της επαρχίας Νάουσας.

Δήλωση της Φρόσως Καρασαρλίδου:  Φτώχεια στο χωράφι, ακρίβεια στο ράφι

Εν μέσω έκρηξης της ακρίβειας που πλήττει το σύνολο της οικονομίας και της κοινωνίας, τα στοιχεία δείχνουν πως ολοένα και μεγαλώνει το χάσμα μεταξύ των τιμών Ελλήνων παραγωγών και της τελικής τιμής στα ράφια των σούπερ μάρκετ.