Πέμπτη, Μάρτιος 30, 2023
Follow Us
Φρόσω Καρασαρλίδου: Το αίτημα για ασφάλεια και προστασία της ζωής προϋποθέτει ισχυρό & προσβάσιμο από όλους ΕΣΥ

Για άλλη μια φορά εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας στην Ημαθία διαμαρτύρονται για την πολιτική της κυβέρνησης και την κατάσταση που επικρατεί στα δημόσια νοσοκομεία.

ΚΟΙΝΟΣ ΤΟΠΟΣ: «Η επιτηδευμένη ευγένεια είναι η πιο αποδεκτή υποκρισία»

Η προσβολή της προσωπικότητας του συναδέλφου μας δημοτικού συμβουλού με την φράση «νιώθω ότι είμαι σε ψυχιατρείο, ο άνθρωπος είναι σε παραλήρημα» αποτελεί μια ακόμα ντροπιαστική στιγμή για τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.

Νικόλας Καρανικόλας: Η  ενίσχυση του οινοποιητικού κλάδου και του οινοτουρισμού οδηγεί τον Δήμο Νάουσας σε νέα αναπτυξιακά μονοπάτια

Ομιλία Δημάρχου Νάουσας σε εκδήλωση των οινοποιών με θέμα: «Εφαρμοσμένη έρευνα και εκπαίδευση για τον οινοτουρισμό:  Εντάσσοντας τη Νάουσα σε διεθνείς συμμαχίες»

Φρόσω Καρασαρλίδου-Υποψήφια Βουλευτής Ημαθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Το νερό είναι δημόσιο αγαθό και δεν πωλείται

Με αφορμή το σχέδιο νόμου που προωθεί η κυβέρνηση της ΝΔ και μεθοδεύει την ιδιωτικοποίηση του νερού, θέλοντας να μετατρέψει και το νερό σε εμπόρευμα, η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φρόσω Καρασαρλίδου πραγματοποίησε επίσκεψη στην ΔΕΥΑ Βέροιας και στον ΤΟΕΒ Νάουσας. 

Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Νάουσας: Καταψήφιση νομοσχεδίου  Ρ.Α.Α.Ε.Υ.  για την ιδιωτικοποίηση του νερού

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων της Δ.Ε.Υ.Α. Νάουσας  μετά από συνεδρίαση του αποφάσισε να εκφράσει ομόφωνα την αντίθεσή του ενάντια στην προσπάθεια της κυβέρνησης να επιβάλει με την ΡΑΑΕΥ την ιδιωτικοποίηση, του σημαντικότερου αγαθού, που είναι το νερό.