Πέμπτη, Μάρτιος 30, 2023
Follow Us
''Γυναίκα εν δράσει....''- Νέα έκθεση χειροποίητων κατασκευών στη Νάουσα

Συνεχίζονται στο ''Καμίνι" οι εικαστικές δράσεις με νέα έκθεση χειροποίητων κατασκευών 

Παρουσιάζονται στη Νάουσα τα αφιερωματικά τεύχη των «Χρονικών Ιστορίας και Πολιτισμού» της Ε.Μ.Ι.Π.Η. για τα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της πόλης

Η Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας (Ε.Μ.Ι.Π.Η.) και οι Φίλοι Ιστορικού Αρχείου Νάουσας παρουσιάζουν τους δύο τόμους (44 & 45) του επιστημονικού περιοδικού “Χρονικά Ιστορίας & Πολιτισμού Ν. Ημαθίας” της Ε.Μ.Ι.Π.Η. που αποτελούν ΑΦΙΕΡΩΜΑ στα 200 χρόνια από το Ολοκαύτωμα της Νάουσας, την Κυριακή 2 Απριλίου 2023, ώρα 11.30 πμ, στην έδρα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας (Χατζηγρηγοριάδη 30, Νάουσα).

4ήμερη εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές για το Μουσικό Σωματείο ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ

Το Μουσικό Σωματείο ΩΔΕΙΟ ΝΑΟΥΣΗΣ πραγματοποίησε 4ήμερη εκδρομή στις Δαλματικές Ακτές.

Το Λάππειο 1ο Γυμνάσιο Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης

Στο πλαίσιο των εορτασμών της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, ομάδα μαθητών και μαθητριών του Λαππείου 1ου Γυμνασίου Νάουσας έλαβε μέρος στην εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΦΑ Ημαθίας με υπεύθυνη την μουσειοπαιδαγωγό κ. Φώτω Παπαργυρούδη στο αρχαίο θέατρο της Μίεζας.

Δράσεις από το Λάππειο 1ο Γυμνάσιο Νάουσας

Τις δύο προηγούμενες εβδομάδες του Μαρτίου υλοποιήθηκαν στους χώρους του Λαππείου 1ου Γυμνασίου δράσεις παρέμβασης, ευαισθητοποίησης, ενδυνάμωσης και ενημέρωσης εφήβων που έχει σχεδιάσει το Υπουργείο Υγείας.

Διήμερο εκδηλώσεων για παιδιά στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (30 και 31 Μαρτίου 2023)

Διήμερο εκδηλώσεων για παιδιά θα πραγματοποιηθεί στις 30 και 31 Μαρτίου 2023 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Νάουσας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου,  που τιμάται κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου.

«Αναμνήσεις» από την Φιλαρμονική Εταιρία Ναούσης

Η Φιλαρμονική Εταιρία Ναούσης, για τιμήσει τη μνήμη του πολυαγαπημένου αρχιμουσικού του Σωματείου, του Δασκάλου Μήρτσιου Μενέλαου, θα δώσει συναυλία με μουσικά κομμάτια που έπαιζε η μπάντα υπό τη διεύθυνσή του.

Εαρινή Ισημερία - Ημέρα Ποίησης, 21/3/ 2023

Με τον Ηλία Τσέχο στα θρανία της Άνοιξης!

Συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχείου Νάουσας για την Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού, με πρωτοβουλία των διαδικτυακών ομάδων: ''Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας'' και ''Δωρεά οργάνων – Δώρο ζωής''

Συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του δημαρχείου Νάουσας και του ιστορικού ρολογιού θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ, Πέμπτη 9 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Νεφρού, με πρωτοβουλία των διαδικτυακών ομάδων: ''Νεφροπαθείς και μεταμοσχευμένοι Ελλάδας'' και ''Δωρεά οργάνων – Δώρο ζωής'', με την υποστήριξη του Δήμου Η.Π. Νάουσας.