Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2024
Follow Us

pigadΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ  ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΙΣΘΩΣΗ TOY ΧΙΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ 3 – 5 ΠΗΓΑΔΙΑ  ΤΟΥ  ΔΗΜΟΥ  ΝΑΟΥΣΑΣ

Ο Δήμαρχος Νάουσας Προκηρύσσει :

Την διενέργεια δημοπρασίας εκμίσθωσης του Χιονοδρομικού Κέντρου 3 – 5 Πηγάδια που βρίσκεται στο Όρος Βέρμιο, του Δήμου Νάουσας της Περιφερικής Ενότητας Ημαθίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας εντός του Δημοτικού δάσους (άλσους) ιδιοκτησίας του Δήμου Νάουσας,   για 2  χρόνια,  με το σύστημα του ανοικτού πλειοδοτικού διαγωνισμού με σφραγισμένες προσφορές.

Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την      Τρίτη      26/11/2019 και ώρα 12:00 έως 12:30μ.μ, στο δημοτικό Κατάστημα του Δήμου (2ος όροφος-αίθουσα συνεδριάσεων δημοτικού συμβουλίου) στην Νάουσα.

Το τεύχος της διακήρυξης θα διατίθεται δωρεάν είτε από τον επίσημο δικτυακό τόπο του Δήμου,  www.naoussa.gr είτε, έως και την προηγούμενη της δημοπρασίας εργάσιμη ημέρα και ως την 15:00 μ.μ.  1) από το Γραφείο Περιουσίας, αρμόδιο υπάλληλο  κ. Αντωνιάδης Νικόλαος , τηλ. 2332350337 Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 2) Γραμματεία Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Νάουσας, αρμόδια υπάλληλος κα. Ανθοπούλου Μυρούλα τηλ. 2332350340 E mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Δείτε την διακήρυξη εδώ