Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2024
Follow Us
Εξαιρετική εμφάνιση για τους 33 αθλητές του Ε.Ο.Σ στο Κύπελλο Ελλάδος Δρόμων Αντοχής

Το Σάββατο 04 και την Κυριακή 05 Φεβρουαρίου, διεξήχθη στο Χιονοδρομικό κέντρο του Μετσόβου το Κύπελλο Ελλάδος  Δρόμων Αντοχής. 33 αθλητές του Ε.Ο.Σ. Νάουσας, όλων των κατηγοριών, αγωνίστηκαν  πραγματοποιώντας για ακόμη μία φορά εξαιρετική εμφάνιση!

mpakiou

Ιδιαίτερα  την Κυριακή, οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν του αθλητές μας αλλά με επιμονή και πείσμα αντιμετώπισαν τον καιρό και τους συναθλητές τους και τις δύο μέρες και οι επιδόσεις τους ήταν εξαιρετικές .  Οι ιδιαίτερα μεγάλες αυτές δυσκολίες όμως, μάλλον “ατσάλωσαν” την ψυχή των αθλητών μας, που κατάφεραν να διακριθούν και να ξεχωρίσουν, και να εμπλουτίσουν την συλλογή των μεταλλίων τους. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΣΑΒΒΑΤΟ 04/2/2023

Παίδες.

5ος Παρίσης Ευάγγελος.

Κορασίδες.

1η Τσιάρκα Γεωργία, 3η Βάϊκου Δάφνη,5η Μπιλιούρη Νεφέλη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05/2/2023

Παίδες

5ος Παρίσης Ευάγγελος, 6ος Ρούκαλης Περικλής

Κορασίδες

1η Τσιάρκα Γεωργία,3η Βάϊκου Δάφνη, 5η Μπιλιούρη Νεφέλη

Παγκορασίδες

4η Αλαφίνα Καλυψώ, 5η Ρακιτζή Άρτεμις

Παμπαίδες

3ος Παρίσης Ιωάννης, 4ος Παπαγιαννόπουλος Ειρηναίος

Στην αποστολή στο Μέτσοβο συμμετείχαν και οι εξής αθλητές:Kαρατρούπκος Ιάσων,Κολτσιάκης Διαμαντής,Γαλανός Αχιλλέας,Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης,Ίτσιος Ραφαήλ-Άγγελος,Πίπιλα Ανθούλα,Πίπιλα Μαρία,Παπαγιαννοπούλου Ευαγγελία,Τασιούκα Θεολογία,Τόσιου Καλλιόπη,Πέκαλη Ανδρομαζη,Πέκαλη Χρυσή,Γκιλτσή Κωνσταντίνα,Σουρλάμτα Ελένη,Τόσιος Κωνσταντίνος,Παρίσης Νικόλαος,Αραμπατζής Σταύρος,Ροδοβίτης Νικόλαος,Ρακιτζής Ιάσονας,Αρχοντάκης Δημήτριος,Οικονόμου Πέτρος,Μόσχου Μαρία,Χατζηνώτα Ελένη και Σουρλάμτα Μαρία.

eos

hapar