Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Μεγάλη νίκη του Ζαφειράκη στη Φιλαδέλφεια

Μια εξαιρετικά σημαντική νίκη πέτυχε η ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη, αυτή τη φορά εκτός έδρας στην Αθήνα, όπου και κέρδισε τον δυνατό Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας με σκορ 23-24.

terkiou

Η νίκη αυτή της ομάδας εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του χάντμπολ, παρά το γεγονός πως και με την προηγούμενη νίκη της είχε δείξει επί της ουσίας το βέβαιο της παραμονής της στην Handball Premier.

Ειδικότερα το Σάββατο 11/2, οι Ναουσαίοι βρέθηκαν στην Αθήνα για ένα δύσκολο παιχνίδι, που και στην πράξη αποδείχθηκε ντέρμπι. Μπροστά στα μάτια των πολλών φίλων του που βρέθηκαν στην Αθήνα για το παιχνίδι οι αθλητές παρά την κούραση των 6 σερί αγώνων (λόγω αναβολής) αγωνίστηκαν εξαιρετικά και πήραν τους δύο βαθμούς της νίκης.

Όπως φαίνεται παρακάτω και από τη διακύμανση του σκορ ο αγώνας έκοβε την ανάσα με τις δύο ομάδες να βρίσκονται συνεχώς μαζί στο σκορ, με τον Ζαφειράκη να προηγείται μέχρι και δύο γκολ μπροστά (διαφορά όμως που κάλυψε ο γηπεδούχος Ιωνικός).

Ο Ζαφειράκης έφτασε τους 14 πόντους, ενώ μπορεί να φτάσει τους 16 την επόμενη εβδομάδα, αφού υποδέχεται τη ΧΑΝΘ που υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α2 Ανδρών.

Επιπλέον υπερτερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας τόσο με τον Ιωνικό, όσο και με τα Βριλήσσια.

Πρωτος σκόρερ για τον Ζαφειράκη, αναδείχθηκε ο Θωμάς Λόλας, που σημείωσε 7 γκολ, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως  πέρσι αγωνιζόταν για την ομάδα του Ιωνικού.

Στο γήπεδο βρέθηκαν και μέλη του Συλλόγου των εν Αθήναις Ναουσαίων που με κάθε ευκαιρία, στηρίζουν την ομάδα μας στην Αθήνα.

Το ερχόμενο Σάββατο ο Ζαφειράκης υποδέχεται την ομάδα της ΧΑΝΘ στο κλειστό της Νάουσας στις 18:00.

ΙΩΝΙΚΟΣ ΑFFIDEA- ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 23-24

Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-5, 7-7, 10-10, 12-12, 14-14 (ημχ.), 15-16, 19-19, 21-21, 22-23, 23-24

ΙΩΝΙΚΟΣ (Αρβανίτης): Κουκουλάς 5, Αϊβαλιώτης 3, Ταουσάνης 1, Παπαδόπουλος, Μπραουδάκης, Συγγάρης, Αγ. Βασιλείου 2, Χαντέλης 2, Ι. Βασιλείου, Μπούτος, Δεληχρήστος 1, Τρούλος 1, Μαντζόπουλος 2, Ελοζιέουα 6, Χελιώτης, Μπαλάσκας.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ (Δεληγιάννης): Μπουρδάνος, Μπόλας 3, Τσαγκεράς 1, Τζουβάρας, Θεοδωρόπουλος 3, Μπουμπουλέντρας, Ρότζιος, Μισαηλίδης 2, Μπιλιούρης, Αποστολίδης 4, Γαλίτης, Μίλοβιτς 2, Βαφείδης 1, Τσάτσας 1, Δασκαλόπουλος, Λόλας 7.

Διαιτητές: Χαραλαμπίδης- Ζήσης, Δίλεπτα: 4-2, Κόκκινη: 51:23 Τσάτσας (για απερίσκεπτη ενέργεια- δεν κρατήθηκε δελτίο), Πέναλτι: 1/1-3/4

mpana