Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us
Ζαφειράκης handball: Συνεχίζονται οι προπονήσεις των ανδρών

Παρά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος της Handball Premier, οι προπονήσεις του ανδρικού τμήματος χάντμπολ συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό καθώς η ομάδα θα συνεχίσει την πορεία της Με φιλικούς αγώνες.

mpatik

Έπειτα από το κλείσιμο και της φετινής επιτυχημένης αγωνιστικής χρονιάς, στην οποία ο Ζαφειράκης ανανέωσε από νωρίς τη συμμετοχή του στη μεγάλη κατηγορία για την επόμενη σεζόν, ο σχηματισμός της διοίκησης έχει ξεκινήσει προκειμένου να τεθούν αρχικά οι στόχοι της επόμενης χρονιάς και να τρέξει η υλοποίηση τους.

Χθες Παρασκευή, αναχώρησε από τη Νάουσα ο Σέρβος περιφερειακός Danilo Milovic για το Vrbas της Σερβίας όπου και θα συνεχίσει να προπονείται ατομικά. Με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι μεγάλη η πιθανότητα ο αθλητής να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να αγωνίζεται με τη φανέλα του Ζαφειράκη, αφού φέτος έδειξε πολύ καλά δείγματα.

Αν θελήσουμε να πραγματοποιήσουμε μια μικρή αναδρομή στην αγωνιστική χρονιά που πέρασε, θα αναγνωρίσουμε εύκολα πως η επιτυχία του Ζαφειράκη και της παραμονής του στην Α1 έχει μεγάλη αξία εξαιτίας πολλών δυσκολιών που υπήρξαν. Τόσο η ανακατασκευή του γηπέδου, που ταλαιπώρησε τους αθλητές από το καλοκαίρι που δεν είχαν γήπεδο να προετοιμαστούν μέχρι και τον Φεβρουάριο που δεν είχε συνδεθεί το ζεστό νερό στα ντουζ, όσο και μεγάλα αγωνιστικά κενά που περιλάμβανε το φετινό πρόγραμμα του πρωταθλήματος αποτέλεσαν σημαντικά εμπόδια στην απρόσκοπτη προπόνηση των αθλητών.

Με δεδομένο το σενάριο πως στο τιμόνι της ομάδας θα παραμείνει ο εκ Βεροίας έμπειρος τεχνικός κ. Δεληγιάννης Κωνσταντίνος, που επί τρία χρόνια «ενορχήστωσε» την όλη προσπάθεια προπονητικά, η επόμενη σεζόν προμηνύεται εξίσου πετυχημένη, με δεδομένη και την στήριξη που μέχρι σήμερα δείχνει η πόλη στην ομάδα!

mpater