Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Taekwon-do της Νάουσας, κατόπιν πρόσκλησης από το 3ο Δημοτικό Σχολείο, συμμετείχε στις αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώθηκαν την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Χρήστος Λαναράς».

Ομάδα αποτελούμενη από αθλητές Δημοτικού, με επικεφαλής τον προπονητή του Συλλόγου Δημητριάδη Παναγιώτη, αρχικά παρουσίασε μέσω επίδειξης το άθλημα του Taekwon-do I.T.F. και στη συνέχεια με απλό και κατανοητό τρόπο, καθοδήγησε τους μαθητές με απόλυτη τάξη και σειρά στην εκτέλεση βασικών τεχνικών πάνω σε στόχους. Οι μαθητές παρακολούθησαν την παρουσίαση με υπομονή και ενδιαφέρον και κατόπιν συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην πρακτική εφαρμογή. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον έμπειρο γυμναστή του 3ου Δημοτικού Σχολείου κο Μπάμπαλη Χρήστο όσο και σε όλους τους δασκάλους για την πειθαρχία που επέδειξαν οι μαθητές κατά την διάρκεια της παρουσίασης και των αθλητικών εκδηλώσεων γενικότερα. Οι αθλητές του Συλλόγου που συμμετείχαν στην παρουσίαση με αλφαβητική σειρά: Καρυδάς Αργύριος, Καρυδάς Μάξιμος (3ο Δημοτικό), Κοσμίδου Εβελίνα, Λάλας Μιχαήλ (3ο Δημοτικό), Στουμπιάρης Ιωάννης και Τσαλιγόπουλος Δημήτριος.

Το Taekwon-do της Νάουσας συνεχίζει με αστείρευτη διάθεση να προσφέρει τα μέγιστα για την αθλητική παιδεία της πόλης μας και συνεχίζει ενθαρρύνοντας παιδιά όλων των ηλικιών να θέτουν στόχους, να συμμετέχουν, να προσπαθούν, να συναγωνίζονται με πνεύμα ευγενούς άμιλλας και να πετυχαίνουν την προσωπική τους υπέρβαση.   

tae