Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2024
Follow Us
Παραμένει στο “τιμόνι” του Ζαφειράκη ο Κώστας Δεληγιάννης

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε από την ανδρική ομάδα χάντμπολ του Ζαφειράκη η ανανέωση της συνεργασίας του συλλόγου με τον έμπειρο προπονητή κ. Κώστα Δεληγιάννη, ο οποίος παραμένει στην ομάδα για 5η συνεχή χρονιά.

Η ανανέωση της συνεργασίας της διοίκησης του Ζαφειράκη και του Κώστα Δεληγιάννη αποτελεί μια πολύ σημαντική εξέλιξη για την πορεία της ομάδας της πόλης μας.

Εδώ και πέντε συναπτά έτη ο Βεροιώτης τεχνικός αποτελεί έναν εκ των βασικών συντελεστών της επιτυχημένης πορείας της ομάδας μας στην Α1 Εθνική κατηγορία – Handball Premier.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, που για 5η συνεχόμενη σεζόν θα βρίσκομαι στην ομάδα του Ζαφειράκη, όπου πλέον τη νιώθω σπίτι μου. Ελπίζω και εύχομαι, να έχουμε μια σεζόν με υγεία σε όλους τους τομείς, έτσι ώστε η ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της με τον καλύτερο τρόπο», δήλωσε ο ίδιος.

Τη Δευτέρα 1 Ιουλίου η Γ.Σ. του Ζαφειράκη

Για την ερχόμενη Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, είναι προγραμματισμένη η Τακτική Γενική Συνέλευση του Ε.Γ.Σ. Ζαφειράκης Νάουσας. Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν, είναι και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή της νέας διοίκησης του και του νέου προέδρου. Πληροφορίες, από τον σύλλογο, αναφέρουν πως υπάρχει αισιοδοξία πως θα επιτευχθεί η απαιτούμενη απαρτία και θα καταστεί δυνατή η διενέργεια των εκλογών του συλλόγου, χωρίς προβλήματα.

Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον χώρο των κερκίδων του κλειστού γυμναστηρίου στο ΔΑΚ Νάουσας, στις 1 Ιουλίου, στις 18.00.