Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Άλλη… πραγματικότητα στην Premier League–Ξεχάστε φτύσιμο και ομαδικούς πανηγυρισμούς

Μεγάλες αλλαγές θα υπάρξουν στα γήπεδα της Premier League, εφόσον αυτή ξεκινήσει κανονικά, αφού θα υπάρξει ένα εντελώς καινούργιο υγειονομικό πρωτόκολλο σε σχέση με την προ κορονοϊού εποχή.

jupo

Η ενδεικτική ημερομηνία της 8ης Ιουνίου, στην οποία αναμένεται να ξεκινήσει η Premier League, θα σημάνει ταυτόχρονα και τα εγκαίνια μίας εντελώς διαφορετικής εποχής όσον αφορά το υγειονομικό κομμάτι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα, με την “Telegraph” η διοργανώτρια αρχή θα απαγορεύσει δια… ροπάλου για τους επόμενους 12 μήνες τους ομαδικούς πανηγυρισμούς μετά από γκολ, το φτύσιμο στο γρασίδι, αλλά και την ανταλλαγή εμφανίσεων στο φινάλε των αγώνων, ως μέτρο προστασία από τον κορονοϊό.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα ο διευθύνων σύμβουλος της Ένωσης Προπονητών, Ρίτσαρντ Μπίβαν, επεσήμανε επίσης πως κατά πάσα πιθανότητα όλα τα ματς θα διεξαχθούν σε κάποιο ουδέτερο γήπεδο και να εξασφαλιστούν 40 χιλιάδες τυεστ για τον κορονοϊό, καθώς σε αντίθετη περίπτωση η σεζόν δεν θα μπορέσει να τελειώσει.

Η επισημοποίηση πάντως οποιουδήποτε μέτρου, αλλά και η τελική απόφαση για την επανένανρξη του πρωταθλήματος, δεν αναμένεται να έλεθι πριν από την τηλεδιάσκεψη της Δευτέρας (11/5) όπου θα πραγματοποιηθεί η σχετική ψηφοφορία μεταξύ των ομάδων.

πηγή:newsit.gr

nyre