Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Η αυθεντική μέθοδος Green Peel της Dr.med Christine Schrammek έφτασε στο ινστιτούτο αισθητικής της Μελίνας Αναγνώστου

Το GREEN PEEL® Dr. Med Christine SCHRAMMEK, είναι η μοναδική παγκοσμίως μέθοδος, η οποία δημιουργεί νέο δέρμα σε μόλις 5 ημέρες, με παράλληλα τόσο φυσικό και ασφαλή τρόπο και μπορείτε να το βρείτε στο Salon of Beauty της Μελίνας Αναγνώστου στο κέντρο της Νάουσας.

Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμμία απολύτως παρενέργεια!

pee

Περισσότερα από 60 χρόνια εμπειρίας και εφαρμογές σε πάνω από 1600 Ινστιτούτα Αισθητικής σε 40 χώρες μας εξασφαλίζουν τη μοναδική αποτελεσματικότητά του.

pee

Το GREEN PEEL® ανταποκρίνεται σε πολλά δερματικά προβλήματα παράλληλα, με εξειδίκευση στην ακμή και στα μετέπειτα προβλήματα τα οποία προκαλεί (σημάδια, ουλές κτλ), έχοντας το πιο άμεσο και ασφαλές αποτέλεσμα έναντι οποιασδήποτε άλλης μεθόδου, αποδεδειγμένα παγκοσμίως.

pee

Προσφέρει τη λύση σε μεγάλο αριθμό προβλημάτων σε πρόσωπο και σώμα όπως : Ραγάδες, Διεσταλμένοι πόροι, Λιπαρά ακνεικα δέρματα, Λεκέδες από τον ήλιο, Ουλές Φωτογήρανση, Άτονα δέρματα με κακή αιμάτωση

 Κλείστε τώρα το δικό σας ραντεβού

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά: 2332024092

Πλατεία Καρατάσου 18 Νάουσα