Κυριακή, Μαϊος 05, 2024
Follow Us

koΣτο NANA HAIR SALON καθημερινά έχουμε την χαρά να φιλοξενούμε δεκάδες φίλες που επιθυμούν μια νέα εικόνα στα μαλλιά και την διάθεση τους.

Μέσα από την συνεχή μας ενημέρωση σε όλες τις νέες τάσεις και με την χρήση των καλύτερων προϊόντων της παγκόσμιας αγοράς, επιτυγχάνουμε μοναδικά αποτελέσματα που δίνουν τον απαραίτητο άνεμο αλλαγής στα μαλλιά σας.

Πρόσφατα είχαμε την ευκαιρία να αναδείξουμε ένα υπέροχο «Χάλκινο μπρονζέ »με την εφαρμογή του Hair Bronzing, που δίνει έντονη λάμψη με ένα διακριτικό εφέ μαυρίσματος και καλοκαιρινή ακτινοβολία στα μαλλιά.



Η παλέτα HairBronzing αποτελείται από 8 νέες αποχρώσεις ενισχυμένες με μπρονζέ ρεφλέ, που παρουσιάζονται μέσα από τις οικογένειες χρώματος MAJIREL, INOA & DIA RICHESSE. 3 αποχρώσεις για ανοιχτές βάσεις, 3 αποχρώσεις για μεσαίες βάσεις και 2 αποχρώσεις για σκούρες βάσεις.


Έτσι σας  προσφέρουμε έναν κομψό συνδυασμό μπρονζέ αποχρώσεων που δημιουργεί αντιθέσεις στα μαλλιά σας

Επιταχύνουμε  παράλληλα ολική μεταμόρφωση, συνδυάζοντας ανοιχτές και μπρονζέ αποχρώσεις ώστε να δημιουργήσει το ιδανικό χρώμα μαλλιών για εσένα.
Δοκίμασε τη νέα καλοκαιρινή λάμψη.

Με χαρά σας περιμένουμε στο NANA HAIR SALON για να σας παρουσιάσουμε πλήρως το Hair Bronzing και τις δυνατότητες που αυτό μας δίνει