Σάββατο, Μαϊος 04, 2024
Follow Us

kyrΜια πρωτόγνωρη gourmet εμπειρία. Μόνο έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε το τριήμερο που ζήσαμε στο Kir-Yianni.

Με καλεσμένους 33 δημοσιογράφους των media της Αθήνας και στα πλαίσια της παρουσίασης των οίνων του κτήματος από τον Andreas Matthidis Aiws , οι Τέσσερις Εποχές, ετοίμασαν γεύσεις ξεχωριστές, που έδεναν άριστα η καθεμία με το κατάλληλο κρασί. Rear φιλέτο μοσχαριού με σάλτσα πιπεριού και στήθος πάπιας με σάλτσα κόκκινων φρούτων ήταν μερικές από αυτές. 
Μετά το πέρας της οινοπαρουσίασης, οι καλεσμένοι γευμάτισαν μέσα στον αμπελώνα, δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα.