Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us

torΗ Μαρία Τορορή είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έκανε το μεταπτυχιακό της στην Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Τα τελευταία 14 έτη ασκεί δικηγορία σε δικό της δικηγορικό γραφείο επί της οδού Σμύρνης 13 στην Νάουσα. Έκανε την άσκηση της ως δικηγόρος στο δικαστικό γραφείο Βέροιας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, υπήρξε υπεύθυνη δικηγόρος στο γραφείο Κτηματογράφησης Νάουσας. Είναι δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Νάουσας από το 2010 μέχρι και σήμερα.

Αξιοποιώντας το μεταπτυχιακό της ως πολιτιστική διαχειρίστρια συντόνισε την διαδημοτική και ενδοπεριφεριακή συνεργασία τεσσάρων Δήμων ( Νάουσας, Βέροιας, Πέλλας και Δίου- Ολύμπου) με τίτλο " Στις Ρίζες του Μεγάλου Αλεξάνδρου". Ακόμη συντονίζει εδώ και πέντε έτη την εθελοντική ομάδα ΚΙΣΣΟΣ που υλοποιεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα " Ένας περίπατος Στο Νυμφαίο Της Μίεζας" στην Σχολή του Αριστοτέλη στην Νάουσα για μαθητές της 6ης δημοτικού . Οργανώνει και υλοποιεί ημερίδες και διαλέξεις με θέματα που αφορούν στην παιδεία και στον πολιτισμό της Νάουσας. Στα ενδιαφέροντα της συγκαταλέγονται η εκπαίδευση , ο πολιτισμός, το branding τόπου, θέματα που αποτέλεσαν αντικείμενο ανακοινώσεων σε επιστημονικά περιοδικά και συνέδρια.

Η κυρία Τορορή είναι υποψήφια για την θέση της συμβούλου στον Δικηγορικό Σύλλογο Βέροιας, με την ομάδα «Δικηγορική Αλληλεγγύη» και επικεφαλή τον Κωνσταντίνο Μηνόπουλο, στις εκλογές που θα διεξαχθούν αυτήν την Κυριακή 26-11-2017. Η εμπειρία και η δυναμικότητα της μπορούν να βοηθήσουν το έργο του συλλόγου.

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία!