Τετάρτη, Απρίλιος 24, 2024
Follow Us

augaΣήμα κατατεθέν του Πάσχα που είναι προ των πυλών είναι το σοκολατένιο αυγό. Αγαπημένη λιχουδιά των παιδιών που περιμένουν κάθε χρόνο τέτοιες μέρες τη νονά, αλλά και των μεγάλων καθώς προσφέρουν μικρές δόσεις σοκολατένιας απόλαυσης.

Στο κατάστημα του Μαμουτζή στη Νάουσα μπορείτε να βρείτε μια ευρεία ποικιλία γεύσεων και σχεδίων από σοκολατένια αυγά και όχι μόνο και να προσφέρετε γλυκές νότες ευτυχίας στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Σοκολατένιοι λαγοί, πάπιες, πασχαλίτσες, κοκοράκια, κουνελάκια, κίτρινα παπάκια και αυγά συνθέτουν ένα υπέροχο καμβά σοκολάτας στο κατάστημα του Μαμουτζή από τον οποίο μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας σοκολατάκια.


Για όσους πάλι αρέσκονται στον συνδυασμό των γεύσεων στο κατάστημα του Μαμουτζή μπορείτε να βρείτε σοκολατένια αυγά μικρά και μεγάλα, σε μοναδικές γεύσεις (γάλακτος και λευκή με δημητριακά, γάλακτος φουντούκι και δημητριακά, σοκολάτα υγείας και κρέμα φουντουκιού, γάλακτος φράουλα, κρέμα φουντούκι με δημητριακά, υγείας και γάλακτος) και να δημιουργήσετε το δικό σας σακουλάκι με τις αγαπημένες σας επιλογές.


Όποια και αν είναι η επιλογή της αρεσκείας σας το σίγουρο είναι πως οι γεύση και η απόλυση των σοκολατένιων πασχαλινών επιλογών του Μαμουτζή θα σας ανταμείψει…


Δες ακόμα: Μαμουτζής