Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
Συνάντηση αποφοίτων του 1983 του Λαππείου Γυμνασίου Νάουσας

Μια ξεχωριστή συνάντηση πραγματοποιήθηκε, με ιδιαίτερη επιτυχία, το μεσημέρι της Κυριακής 29.10.2023, στο Λάππειο Γυμνάσιο, στο κτιριακό συγκρότημα που στεγάζεται σήμερα το 1ο Γυμνάσιο Νάουσας.

mpabee

Σαράντα χρόνια μετά, συναντηθήκαμε οι παλιοί συμμαθητές του 2ου Λυκείου Νάουσας, οι αποφοιτήσαντες το έτος 1983.

Από τους 48 συνολικά αποφοίτους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα 29 απόφοιτοι. Δυστυχώς, για μια συμμαθήτριά μας όπως και για πολλούς καθηγητές και καθηγήτριες η μοίρα υπήρξε σκληρή καθώς δεν βρίσκονται στη ζωή. Ωστόσο ήταν σαν να ήταν εκεί καθώς η κουβέντα περιστράφηκε και σε αυτά τα πρόσωπα. Αισθανόμασταν ότι  χαίρονταν και αυτοί  από ψηλά με τη συνάντησή μας.

Η συνάντηση συνεχίστηκε μετά το σχολείο σε εξοχικό κέντρο στον Άγιο Νικόλαο Νάουσας.

Υπήρχε μία πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Ξαναφέραμε μνήμες από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μας, γελάσαμε,  χορέψαμε, και τα πειράγματα έδιναν και έπαιρναν. Τα συναισθήματα που εισπράξαμε καθώς και η έντονη διάθεση συμμετοχής απέδειξαν ότι τίποτα δεν άλλαξε από την ημέρα της αποφοίτησης.

Τα χρόνια που πέρασαν, μας άλλαξαν εξωτερικά, μας ωρίμασαν, μας γέμισαν εμπειρίες και βιώματα, όμως οι δυνατές σχέσεις που χτίζονται στα μαθητικά χρόνια, οι αναμνήσεις, οι παρέες δεν ξεχνιούνται.

Οι συμμαθητές που έδωσαν το παρόν ήταν οι :

Γαλανός Νίκος, Διαμάντη Ολυμπία, Θεοδοσιάδου Ιουλία, Καπνιστή Μαρία, Δεληχρήστος Γεώργιος, Δεληχρήστος Χρήστος, Δημητρίου Ευμορφία, Λαφάρας Χρήστος, Αντωνιάδου Μαλαματή, Δήμπαλα Χρυσούλα, Ζαφειρίου Θωμάς, Μίχου Ευαγγελία, Μουρατίδου Φιλιώ, Μπρούβαλη Γρηγορία, Πέϊος Βασίλειος, Τζάμου Αικατερίνη, Τσιόγκα Ευθυμία, Ψυρίδου Αικατερίνη, Τσιώτσιου Σοφία, Τσουκαλά Αθηνά, Αναγνώστου Μαρία, Κανονίδου Αγγελική, Καπετανάκη Αικατερίνη, Λαφάρας Σταύρος, Μάντσιος Δημήτριος, Μυλωνάς Ιωάννης, Νικολάκη Ευγενία, Παπαγεωργίου Γιώργος, Ταμπακιάρη Όλγα.

Κατά τη διάρκεια του καφέ στο “Καζίνο”, κλείσαμε, με την υπόσχεση να συναντηθούμε ξανά σύντομα.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν,καθώς και   τον Διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Νάουσας κο Γεώργιο Μάλιο για την παραχώρηση του σχολείου.

Οι διοργανωτές της συνάντησης:

Μάντσιος Δημήτριος, Πέϊος Βασίλειος, Λαφάρας Σταύρος.

tikna