Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Δωρεάν μαθήματα γνωριμίας με τη μουσική και το χορό από το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας από την 1η Οκτωβρίου 2020 και για ένα μήνα δίνει την ευκαιρία σε όσους μαθητές και μαθήτριες, νέους και νέες σκέφτονται στο άμεσο μέλλον να ξεκινήσουν την εκμάθηση ενός μουσικού οργάνου, να λάβουν δωρεάν τα πρώτα μαθήματα γνωριμίας με το μουσικό όργανο της αρεσκείας τους, καθώς επίσης και να παρακολουθήσουν τα τμήματα του μουσικού νηπιαγωγείου και του μπαλέτου.

notser

Επίσης το Ωδείο θα παρέχει δωρεάν

-το 1ο έτος στο τμήμα μουσικού νηπιαγωγείου για παιδιά προσχολικής ηλικίας (3-5 ετών),

-τα μαθήματα μουσικής τεχνολογίας-επεξεργασίας ψηφιακής παρτιτούρας σε όλους τους μαθητές των ανώτερων θεωρητικών τμημάτων.

Το Δημοτικό Ωδείο Νάουσας "Εστία Μουσών" ακολουθεί τις υψηλότερες προδιαγραφές που ισχύουν στην Ωδειακή εκπαίδευση στη χώρα μας. Τα μαθήματα που διδάσκονται στην Εστία Μουσών είναι τα παρακάτω:
μουσικό νηπιαγωγείο (μουσική προπαιδεία), κλασικός και σύγχρονος χορός, φλάουτο, κλαρινέτο, φλογέρα, τσέλο, βιολί, κιθάρα, πιάνο (κλασικό και τζαζ), σαξόφωνο (τζαζ), ντραμς, ηλεκτρικό μπάσο, βυζαντινή μουσική, τραγούδι, σύνθεση, ανώτερα θεωρητικά, μουσική τεχνολογία-επεξεργασία ψηφιακής παρτιτούρας (Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ  23320 24234, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

mparob