Σάββατο, Ιούνιος 15, 2024
Follow Us
Ξεκινούν οι εγγραφές στα τμήματα των Εικαστικών Εργαστηρίων του Δήμου Νάουσας

Ξεκινούν οι εγγραφές στα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Η.Π. Νάουσας για το νέο εκπαιδευτικό έτος 2020-2021, σε συνεργασία με τον Σύλλογο για τη Διάδοση των Εικαστικών Τεχνών Νάουσας.

hamna

Τα Εικαστικά Εργαστήρια, προσφέρουν σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες την δυνατότητα, ανάλογα με την ηλικία τους και μέσα από ευχάριστη απασχόληση, να πλησιάσουν την εικαστική δημιουργία, να μάθουν τη γλώσσα της και να χειριστούν διαφορετικά εκφραστικά μέσα.

Κατά την φετινή χρονιά (2020-2021) θα λειτουργήσουν τα τμήματα ζωγραφικής και κεραμικής για παιδιά, εφήβους και ενήλικες, όπως επίσης βιτρό, ντεκουπάζ, ψηφιδωτού, κοσμήματος και φωτογραφίας για ενήλικες. Επίσης δημιουργούνται νέα τμήματα αγιογραφίας, ξυλογλυπτικής, χαρακτικής, ελεύθερου σχεδίου, γλυπτικής, αστικής τέχνης (streetart), τρισδιάστατης ψηφιακής αποτύπωσης πολιτιστικής κληρονομιάς (3Dscanningaugmentedreality).

Πληροφορίες-εγγραφές στην γραμματεία των Εικαστικών Εργαστηρίων (Πολυχώρος Χρήστος Λαναράς- αίθουσα Βέτλανς, 1ος όροφος) στο τηλ: 2332350027,  καθημερινά από Δευτέρα-Παρασκευή τις ώρες 09:00-14:00.

giotor