Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
inaoussa.gr: Η ενημέρωση αλλάζει επίπεδο-εμφάνιση-λειτουργίες και δυνατότητες

Μετρώντας οκτώ έτη καθημερινής ενημέρωσης για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της περιφέρειας του δήμου Νάουσας, το inaoussa.gr αλλάζει σήμερα 25η Μαρτίου 2020 την εμφάνιση, τις λειτουργίες και τις δυνατότητες του.

Με γνώμονα την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ανάγκη του μέσου πολίτη για εύκολη και ταχύτατη ενημέρωση το inaoussa.gr εγκαινιάζει την νέα πλατφόρμα λειτουργίας του. Η νέα πλατφόρμα του inaoussa.gr γίνεται πλέον φιλικότερη στον μέσo αναγνώστη, παρέχοντας του μεγαλύτερη ευκρίνεια στην ανάγνωση των κειμένων και των άρθρων αυτού, δίνοντας του παράλληλα την δυνατότητα να ενημερώνεται με ευκολία από όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς το νέο του template προσαρμόζεται άμεσα σε smartphones, tablets , laptops και desktops.

Ακόμη οι αναγνώστες του inaoussa.gr έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα video των ρεπορτάζ σε υψηλή ανάλυση, αλλά και να περιηγηθούν στα φωτορεπορτάζ  μέσα από την νέα του πλατφόρμα.

Η νέα πλατφόρμα του inaoussa.gr εναρμονίζεται με τις τάσεις του παγκόσμιου ιστού της ενημέρωσης, που σκοπό έχει την άμεση παρουσίαση των ειδήσεων στους αναγνώστες μέσα από λιτές γραμμές στον σχεδιασμό, παρέχοντας παράλληλa όλες τις απαραίτητες δυνατότητες πλοήγησης στους χρήστες.

Οι αναγνώστες μας μπορούν πλέον να έχουν συνεχή ροή θεμάτων από όλα τα θέματα που αφορούν την πολιτική, αθλητική, κοινωνική και πολιτιστική ζωή της περιφέρειας του δήμου Νάουσας, ενώ φυσικά υπάρχει και άμεση ενημέρωση για τις σημαντικότερες εξελίξεις σε πανελλαδικό και παγκόσμιο επίπεδο.

Το inaoussa.gr με την νέα του μορφή αποσκοπεί στην όσο το δυνατόν φιλικότερη χρήση για τους αναγνώστες του, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για έγκυρη και άμεση ενημέρωση, δίνοντας ιδιαίτερη βάση στα τεκμηριωμένα ρεπορτάζ , την ανοικτή σε όλους έκφραση απόψεων αλλά και την διασκέδαση τους.

Περιηγούμενοι στο inaoussa.gr μπορείτε να ενημερωθείτε για νέα από την καθημερινότητα της Νάουσας, της Ελλάδας, του κόσμου, της υγείας, των αθλητικών, της διασκέδασης, των εκδηλώσεων, των παράξενων ειδήσεων, θεμάτων της καθημερινής ζωής, συνεντεύξεων, σκέψεων, απόψεων αναγνωστών και μόνιμες στήλες αρθογράφων του inaoussa.gr, καθώς και όλων διαφημιστικών καταχωρήσεων του ιστότοπου.

Το inaoussa.gr με εύκολη πρόσβαση στα ΑμΕΑ. Το inaoussa.gr στα πλαίσια της ανανέωσής του ακολουθεί πλήρως το πρότυπο WCAG 2.1, διαμορφώνοντας άμεσα, μέσω ειδικής επιλογής που βρίσκεται σε προσαρμοσμένο module, την μορφή του site ώστε να είναι πλήρως λειτουργικό για άτομα τα οποία έχουν δυσκολία στη χρήση των βασικών ιστοσελίδων με εύκολο τρόπο.

Στην νέα πλατφόρμα του inaoussa.gr υπάρχει ειδικός σχεδιασμός για την προβολή των διαφημίσεων που προσαρμόζονται ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιείτε για την πλοήγηση σας, αναδεικνύοντας στον μέγιστο βαθμό την επιχείρησή σας και τις παροχές αυτής.

Κλείνοντας, το inaoussa.gr θέλει να ευχαριστήσει θερμά τους αναγνώστες που για οκτώ χρόνια  το εμπιστεύονται για την καθημερινή τους ενημέρωση και υπόσχεται  να διατηρήσει στο ακέραιο την αντικειμενική καταγραφή των γεγονότων που συμβαίνουν καθημερινά στον δήμο Νάουσας.