Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
XEFTILA.GR 10 ιστορίες της ελληνικής καθημερινότητας

Η θεατρικής ομάδα "ΕΡΑΣ-ΤΕΧΝΕΣ", παρουσιάζει το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 20:30 στο Δημοτικό Θέατρο Νάουσας «Μίκης Θεοδωράκης» το νέο της θεατρικό έργο "XEFTILA.GR", 10 ιστορίες της ελληνικής καθημερινότητας σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπέκα.

Δεκάδες σκηνές και ρόλοι από 10 ερασιτέχνες ηθοποιούς, από την ελληνική καθημερινότητα που μας πνίγει και μας θυμώνει, η σαπίλα, η διαφθορά, «ο πάτος του βαρελιού». Παραμορφωτικές ματιές, χιούμορ και σάτιρα, σαρκασμός και διαμαρτυρία. Για τον πάτο που δεν τελειώνει όσα χρόνια κι αν περάσουν, για την πολιτική, τον Τύπο, τις ειδήσεις, τα τηλεοπτικά παράθυρα, την κοσμική ζωή, την life style ξιπασιά και την υπερέκθεση στα social media. Όλα όσα στα οποία ανά τα χρόνια έχουμε εθιστεί ή μας κάνουν να χάνουμε τον εαυτό μας.

Το έργο είναι κατάλληλο για παιδιά άνω των 13 ετών.

Παίζουν (αλφαβητικά): Ιωάννα Γουγούση, Δημήτρης Δροσούνης, Σοφία Καμπάκη, Γρηγόρης Καμτσικάς, Ευγενία Καραμπατζού, Θωμαή Μαγγανάρη, Δημήτρης Πάζος, Κλειώ Πετρά-Μπούσκα, Νικηφόρος Σιάτρης, Ιωάννα Σουλούντση και ο Γιώργος Μπέκας.

Συμμετέχουν: Σοφία Καλπαξίδου, Βασίλης Μάκης, Αλεξάνδρα Παπανδρέου, Λευτέρης Σακελλάρης

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία: Γιώργος Μπέκας

Μουσική επιμέλεια: Νικηφόρος Σιάτρης

Κοστούμια: Θεατρική Ομάδα

Ήχος – Φωτισμοί: Φίλιππος Πηδάσης

Τεχνική υποστήριξη: Φιλώτας Καμτσικάς

Επόμενες παραστάσεις 2,5 και 8 Απριλίου 2023. Γενική είσοδος: 5€. Προπώληση εισιτηρίων: Gillan’s Bar (Μ. Αλεξάνδρου 22), κατάστημα παιδικών «Έλενα» (Δημ. Βλάχου 18).