Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κυριών Νάουσας

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προήρθε από τις εκλογές που πραγματοποίησε η Αγαθοεργός Αδελφότητα Κυριών Νάουσας στην Γενική Συνέλευση της 8η Νοεμβρίου 2023.

Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Πρόεδρος: Βίκυ Σμυρλή – Δεληχρήστου

Αντιπρόεδρος:  Σόνια Κουτσουπιά .

Γραμματέας: Βασιλική Καραγιαννοπούλου

Ταμίας: Ελένη Καραγιάννη - Τυριντζή.

Μέλη:  Φανούλα Οικονόμου, Αικατερίνη Μώκιου, Μυροφόρα Μπλιάτκα, Ανδρομάχη Μπέρσου.

Με ανάμεικτα συναισθήματα  συγκίνησης και χαράς αποχώρησε η επί σειρά ετών μέλος και αντιπρόεδρος  Γεωργία Ηλία παραδίνοντας την σκυτάλη σε νεότερα μέλη ευχόμενη να συνεχίσουν  δυναμικά το φιλανθρωπικό έργο της αδελφότητας. 

Με την καθολική συμμετοχή των μελών της, πραγματοποιήθηκε η Εκλογό- απολογιστική Γενική Συνέλευση της Αγαθοεργού Αδελφότητας Κυριών Νάουσας την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο του Αγίου Μηνά Νάουσας.

Η Πρόεδρος κυρία Βίκυ Σμυρλή –Δεληχρήστου ανέλυσε τις λίγες δυστυχώς λόγω πανδημίας εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν. Ευχαρίστησε τον Δήμαρχο κύριο Καρανικόλα, την Αντιδήμαρχο κυρία Μπαλτατζίδου και το εκλεκτό μέλος του Συλλόγου κυρία Στέλλα Αραμπατζή για την ενέργειες που έγιναν ώστε η Αγαθοεργός Αδελφότητα να αποκτήσει την δική στέγη.

Η Ταμίας κυρία Ελένη Καραγιάννη ανέλυσε τον οικονομικό απολογισμό της τετραετίας

Την Τετραετία 2019 – 2023 τα έσοδα ανήλθαν στο ποσό των 36.708,00€.

Τα έξοδα ανήλθαν στο ποσό των 26.430,00€.

Τα έσοδα προήλθαν από τις συνδρομές των μελών , από δωρεές των συμπολιτών μας καθώς και από δύο εκδηλώσεις.

Δόθηκαν 9.000€ για υποτροφίες φοιτητών, 9.000€ για βοηθήματα άπορων οικογενειών, 1.000€ για φάρμακα και 3,500 για ξύλα και πετρέλαιο

Την συνέλευση τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Βέροιας κυρία Συρμούλα Τζίμα και εκλεγείσα Περιφερειακή Σύμβουλος Αντιπεριφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, πολλά μέλη και φίλες του Συλλόγου.