Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
Επιστολή από τους καταστηματάρχες του «THE GARDEN»

Με λύπη ενημερωθήκαμε ότι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο, ορισμένοι Δημ. Σύμβουλοι και ο τέως Δήμαρχος Νάουσας, τοποθετήθηκαν αρνητικά στο θέμα που αφορά τη χρήση συγκεκριμένου χώρου του πάρκου από τα καταστήματα.

Εντύπωση μας προκάλεσε δε, η αναφορά, πως το περασμένο καλοκαίρι έγινε κατάχρηση του χώρου και πως τα τραπεζοκαθίσματα έφτασαν μέχρι το κιόσκι! Επίσης ακούστηκε ότι εντός του πάρκου έγιναν αυθαίρετες κατασκευές!

Αλήθεια κύριοι του Δημ. Συμβουλίου, δεν έτυχε το καλοκαίρι να περάσετε μέσα από το Garden ώστε να διαπιστώσετε την καλόγουστη επέμβαση μας σε έναν χώρο όπου δεν περπατούσε κανείς; Δεν έτυχε να ρωτήσετε έναν συμπολίτη σας ,πώς ένιωσε όταν κάθισε στα τραπεζάκια του Garden;Αν του άρεσε, αν θα ήθελε να τα ξαναβρεί και του χρόνου εκεί;

Αλήθεια κύριοι, ξέρατε ότι εκείνον τον χώρο τον καθάριζαν και τον περιποιούνταν οι καταστηματάρχες καθημερινά; Ξέρατε ότι τοποθετήθηκε γκαζόν στα μέρη που υπήρχε μόνο χώμα; Ξέρατε ότι φυτεύτηκαν λουλούδια, απομακρύνθηκαν σκουπίδια και επικίνδυνα ξεχασμένα αντικείμενα; Δεν σας έκανε εντύπωση, που πλέον, σε εκείνο το κομμάτι του πάρκου υπήρχε φως, ζωή, γέλια και χαρά; 

Αλήθεια κύριοι ,σκεφτήκατε ποτέ τη δυσμενή οικονομική κατάσταση που διανύαμε και συνεχίζουμε να διανύουμε; Σκεφτήκατε ποτέ πόσοι άνθρωποι εργάζονται στα καταστήματα μας, πόσοι θα μείνουν άνεργοι;

Εάν κρίνουμε από τις τοποθετήσεις κάποιον ,μάλλον δεν τα έχετε σκεφτεί!

Σας καλούμε λοιπόν ,πριν αποφασίσετε για τις τύχες μας ,να δώσετε απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.

Όσο για τις άστοχες αναφορές περί αυθαίρετων κατασκευών και κατάχρησης του χώρου, περιμένουμε τις αποδείξεις σας, καθώς ,ουδεμία κατασκευή έγινε και κανένα κατάστημα δεν τοποθέτησε τραπέζια πέρα από τα όρια που η υπηρεσία όρισε.

Τέλος, δε γίνεται να μην αναφέρουμε  ότι κάποια μέλη του συμβουλίου άργησαν να αρχίσουν να  εντοπίζουν και να αναφέρουν αυθαιρεσίες και καταχρήσεις κοινόχρηστων χώρων ,από τη στιγμή που τα τελευταία 5 χρόνια έγιναν ουκ ολίγες.

Έχοντας καλή διάθεση, θα θεωρήσουμε τυχαίο το συμβάν, ειδάλλως, η σκέψη μας πηγαίνει στη θεωρία των «δύο μέτρων και δύο σταθμών».

 

                                                                                                        Με τιμή