Τετάρτη, Μαϊος 01, 2024
Follow Us
Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Δημήτρη (Τάκη) Παπαδόπουλου από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης"

Τα ειλικρινή του συλλυπητήρια εκφράζει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας - Εθνικής Βιβλιοθήκης Αργυρουπόλεως "Ο Κυριακίδης"

στην οικογένεια και τους οικείους του Δημήτρη (Τάκη) Παπαδόπουλου. Ο Τάκης Παπαδόπουλος διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας, αλλά και μέλος του Διοικητικού της Συμβουλίου, αφήνοντας έντονο το αποτύπωμα του με το έργο του και την αγάπη προς τον σύλλογο. Βρισκόταν πάντα έμπρακτα δίπλα στην Διοίκηση, μέχρι και πριν μερικές μέρες στην κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου, όπου έδωσε για ακόμα μία φορά το παρών χαμογελαστός και χαρούμενος, με λόγια αγάπης. Η Λέσχη ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

Θείε Τάκη, θα βρίσκεσαι για πάντα στη μνήμη μας και την καρδιά μας.

Το Δ.Σ. αποφάσισε σήμερα, Παρασκευή 19 Ιανουαρίου, το σωματείο να παραμείνει κλειστό και να ανασταλεί κάθε δραστηριότητα, ως ένδειξη πένθους.