Σάββατο, Δεκέμβριος 02, 2023
Follow Us
ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ 3ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Με μία διαδραστική παρουσίαση το Taekwon-do της Νάουσας, κατόπιν πρόσκλησης από το 3ο Δημοτικό Σχολείο, συμμετείχε στις αθλητικές δραστηριότητες που διοργανώθηκαν την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου «Χρήστος Λαναράς».

Ομάδα αποτελούμενη από εννέα αθλητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, με επικεφαλής τον προπονητή του Συλλόγου Δημητριάδη Παναγιώτη, είχε την ευκαιρία αρχικά να παρουσιάσει μέσω επίδειξης το άθλημα του Taekwon-do I.T.F. σε μαθητές και δασκάλους και στη συνέχεια να τους καθοδηγήσει με απλό και κατανοητό τρόπο, με απόλυτη τάξη και σειρά, να εκτελέσουν βασικές τεχνικές αυτοάμυνας πάνω σε στόχους. Οι μαθητές παρακολούθησαν με υπομονή και ενδιαφέρον την παρουσίαση και κατόπιν συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην πρακτική εφαρμογή υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη και του έμπειρου γυμναστή του 3ου Δημοτικού Σχολείου κου Μπάμπαλη Χρήστου. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν τόσο στον ίδιο όσο και σε όλους τους δασκάλους για το επίπεδο και την πειθαρχία που επέδειξαν οι μαθητές καθ’ όλη την διάρκεια της παρουσίασης και των αθλητικών εκδηλώσεων γενικότερα.    Οι αθλητές του Συλλόγου που συμμετείχαν στην παρουσίαση με αλφαβητική σειρά: Δημητριάδου Νένα, Δουλγερίδης Χριστόφορος, Ζούκης Βασίλειος, Καρυδάς Μάξιμος   (3ο Δημοτικό), Κοσμίδου Εβελίνα, Κοσμίδου Ξανθούλα, Λάλας Μιχαήλ (3ο Δημοτικό), Στουμπιάρης Ιωάννης και Χονδρός Αλέξανδρος (3ο Δημοτικό).

Ο Αθλητισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παιδείας μας και το Taekwon-do της Νάουσας θα δηλώνει παντού το δυναμικό του παρόν ενθαρρύνοντας παιδιά όλων των ηλικιών να θέτουν στόχους, να συμμετέχουν, να προσπαθούν, να συναγωνίζονται με πνεύμα ευγενούς άμιλλας και να πετυχαίνουν την προσωπική τους υπέρβαση.