Τετάρτη, Μάρτιος 29, 2023
Follow Us
ΤΕΣΣΕΡΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Νέες μεγάλες επιτυχίες για το Taekwon-do της Νάουσας, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων & Παίδων-Κορασίδων στο οποίο ο Σύλλογος κατάφερε να κατακτήσει μετάλλια και εντυπώσεις.

Η διοργάνωση διεξήχθη το τριήμερο 25,26 & 27 Νοεμβρίου στο «Κονταξοπούλειο» Δημοτικό Γυμναστήριο, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και σ’ αυτούς συμμετείχαν 629 αθλητές από 98 Ελληνικά Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος.

Το Taekwon-do της Νάουσας παρουσιάστηκε στην διοργάνωση με δύναμη 12 αθλητών οι οποίοι αγωνίστηκαν με σθένος σε τουλ και μάχες γράφοντας ιστορία με την απόδοση τους, με τέσσερις από αυτούς να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε στα τουλ ο Ιωαννίδης Θωμάς-Αντίνοος ενώ χάλκινα μετάλλια, επίσης στα τουλ, κατέκτησαν οι Ζούκης Βασίλειος, Μάντσου Μαρία και Πασχαλίδης Νικόλαος. Ένα βήμα πριν τα μετάλλια και στην πέμπτη θέση σταμάτησαν Δημητριάδου Γεωργία και Σιδηρόπουλος Ελευθέριος ενώ αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Δήμου Νικόλαος, Δουλγερίδης Χριστόφορος, Εγγονόπουλος Άγγελος, Καρυπίδου Βαρβάρα, Νούκου Ελένη-Μαρία και Τζημώκα Αικατερίνη.

Οι αθλητές αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για την πρώτη αυτή  εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων & Παίδων-Κορασίδων, εκφράζοντας την αισιοδοξία ότι ο Σύλλογος διαθέτει έμψυχο δυναμικό που μπορεί με σκληρή και συστηματική προσπάθεια να φέρει μεγάλες διακρίσεις και στο μέλλον. Την αποστολή συνόδευσαν στην Θεσσαλονίκη τέσσερα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με επικεφαλής τον Πρόεδρο κο Ζούκη Δημήτριο και γονείς των αθλητών.