Πέμπτη, Μάρτιος 28, 2024
Follow Us
«Ατσάλινοι» οι έφηβοι του Ζαφειράκη-Πήραν το ντέρμπι με την ΚουΠα Κιλκίς (video+φωτορεπορτάζ)

Την εξαιρετική της παρουσία την φετινή σεζόν συνεχίζει η εφηβική ομάδα του Ζαφειράκη Νάουσας για το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ.

mpater

Το βράδυ της Τετάρτης στο ΔΑΚ Νάουσας η ομάδα του Ζήνωνα Μυλωνά επικράτησε με 65-48 στον εξ΄αναβολής αγώνα με την ΚούΠα Κιλκίς. Η ομάδα της Νάουσας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και παρά την απουσία του Δημήτρη Μπιλιούρη λόγω τραυματισμού, κατάφερε να επιβάλει τον ρυθμό της και να πάρει προβάδισμα με 15-7 στην πρώτη περίοδο. Στην δεύτερη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και σε συνδυασμό με την αστοχία του Ζαφειράκη κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να βρεθούν μπροστά στο ημίχρονο με 24-26.

Η τρίτη περίοδος βρήκε τον Ζαφειράκη αποφασισμένο να πάρει τη νίκη. Οι παίκτες της ομάδας της Νάουσας έπαιξαν εξαιρετικά και με ασφυκτική άμυνα κατάφεραν να πάρουν διαφορά 16 πόντων «κλειδώνοντας» τη νίκη.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα της Νάουσας κατάφερε να διαχειριστεί με άνεση την υπέρ της διαφορά και να φτάσει στη μεγάλη νίκη με 65-48.

(15-7)(24-26)(50-34)(65-48)

Ζαφειράκης: (Μυλωνάς)-Τσάνε, Κολτσάκης,  Πουρλίδας Β-25, Σμέρνος Δ-2, Σμέρνος Β, Τσίλης Δ-4, Πουρλίδας Δ-16, Παπαπέσιος-8, Δημάκας, Μπιλιούρης Α-1, Λαφάρας, Καφετζής-9

nakar