Παρασκευή, Μάρτιος 29, 2024
Follow Us
Η ετήσια γιορτή του στίβου της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας

Την Κυριακή  29/1/2023  στην κατάμεστη, από αθλητές, γονείς και φίλους του Στίβου, αίθουσα  ΒΕΤΛΑΝΣ στον πολυχώρο ΧΡ.ΛΑΝΑΡΑ έγινε η ετήσια γιορτή του στίβου όπου βραβεύτηκαν οι αθλητές της Γυμναστικής Ένωσης Νάουσας που διακρίθηκαν στους Πανελλήνιους αγώνες Στίβου του 2022 .

Οι αθλητές που βραβεύτηκαν ήταν : Λογδανίδης Κώστας , Στεφανής Γιώργος, Πίπιλα  Έλλη, Γατάλος Νίκος, Ράγκας Χρήστος, Καραμπινέση Νικολέτα, Σαββίδης Δημήτρης, Σαπάνη Ζωή, Γρηγορίου Ευα, Σαντίκογλου Κων/νος.

Αξίζει  να σημειωθεί  ότι με την αγωνιστική παρουσία όλων των αθλητών  στο 2022, η  Γυμναστική Ένωση Νάουσας κατέλαβε την 91η θέση  ανάμεσα σε 420 σωματεία που είναι η δύναμη του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και την 6η θέση στην περιφέρεια της Πιερίας –Ημαθίας-Πέλλας-Κιλκίς. 

Παράλληλα έγινε και η κοπή της πίτας του συλλόγου με τυχερούς από την ακαδημία του στίβου τους μικρούς αθλητές: Πίπιλα Γρηγόρη, Λούκα Αλεξάνδρα, Τζουβάρα Μαριαλένα, Σταμάτη Ελένη , Παπαθεοδώρου Δημήτρης, Παπαδόπουλος Αλέξανδρος, Ντούλιας Γιάννης, Τζήμας Βασίλης , Ιωαννίδης Αντίνοος και   

από την αγωνιστική ομάδα  η Μπρίγκίτα Λούκα και ο Σταύρος Μπέσιος. Το φλουρί στην πίτα του συλλόγου το έτυχε ο τομέας αθλητισμού του Δήμου Νάουσας.

  Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ. Ν.Καρανικόλας οι Αντιδήμαρχοι Θ.Μπαλτατζίδου, Γ.Τριανταφύλλου, Χ.Βασιλειαδης, Β.Τζουβάρας, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ κ. Τασιώνας , η κ. Μ.Δουλδούρη ως εκπρόσωπος του βουλευτή κ. Βεζυρόπουλου. ο Πρόεδρος του Δ.Δ. Νάουσας κ.Κ. Χατζηστυλής και ο πρόεδρος του ΕΓΣ Ζαφειράκης Νάουσας κ. Δ.Τέσσας.