Τετάρτη, Μαϊος 01, 2024
Follow Us
Κοπή βασιλόπιτας για τον ΕΟΣ Νάουσας

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 13:30 μ.μ πραγματοποιήθηκε, στο χιονοδρομικό κέντρο των 3-5 πηγαδίων  μέσα σε ένα φιλικό και εγκάρδιο περιβάλλον, η εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2023 του ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

artbee

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μπροστά στο καταφύγιο του ΕΟΣ Νάουσας και συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι αθλητές-αθλήτριες,προπονητές,το ΔΣ,μέλη του συλλόγου ,φίλοι και γονείς.

Και φέτος είχαμε την ιδιαίτερη τιμή και χαρά να παρευρίσκονται  ο Δήμαρχος Νικόλαος Καρανικόλας,οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Δώρα Μπαλτατζίδου, Γεώργιος Τριανταφύλλου , ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Κώστας Χατζηστυλλής και ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΧΑ και εκπρόσωπος στην ΕΟΕ κ. Δημοσθένης Γυρούσης.

Σύντομους χαιρετισμούς στην εκδήλωση μας απηύθυναν ο Δήμαρχος κ.Καρανικόλας,ο κ.Γυρούσης καθώς και ο πρόεδρος του συλλόγου Νικόλαος Βελής με τους δύο τελευταίους, να αναφέρονται στις δραστηριότητες του συλλόγου καθώς και στις σημαντικές συμμετοχές των αθλητριών μας Τσιάρκα Μαρία- Δήμητρα,Τσιάτσιου Λυδία,Βάικου Αικατερίνη και του αθλητή μας Καραμίχου Ιωάννη στο Παγκόσμιο Δρόμων Αντοχής στην Σλοβενία .

Επίσης ανακοινώθηκε η επίσημη βαθμολογία της ΕΟΧΑ για το 2022, όπου και πάλι ο ΕΟΣ Νάουσας αναδείχθηκε πρωταθλητής Ελλάδας στην χιονοδρομία ανάμεσα σε 37 σωματεία.

Οι τυχεροί της κοπής βασιλόπιτας ήταν :οι Μυρτώ Τσιρλή και Ράλλης Ιγνάτιος από το φυτώριο των καταβάσεων

η Μαμουτζη Γεωργια από την προαγωνιστική των καταβάσεων ο Παπακωνσταντίνου Γεώργιος από το τμήμα της αγωνιστικής των καταβάσεων οι Παπαγιαννόπουλος Ιωάννης και Βάικου Δάφνη από το τμήμα των Δρ.Αντοχής από τα μέλη ο κ. Σακελλαρίδης Δημήτριος και στην κεντρική βασιλόπιτα τυχερό ήταν το τμήμα της Ορειβασίας.

mpater