Τρίτη, Απρίλιος 16, 2024
Follow Us
Κοπή βασιλόπιτας γεμάτη χαμόγελα για τα αναπτυξιακά τμήματα του μπασκετικού Ζαφειράκη (φωτορεπορτάζ)

Γεμάτο παιδικά χαμόγελα και μπασκετικό ταλέντο ήταν το κλειστό γυμναστήριο Νάουσας το απόγευμα της Κυριακής.

patter

Μετά από καιρό τα παιδιά του μπασκετικού Ζαφειράκη είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλα μαζί να κόψουν την βασιλόπιτα του τμήματος, καθώς και να μοιραστούν τσουρεκάκια σε κάθε ηλικιακό τμήμα ξεχωριστά.  Σε κάθε τμήμα οι τυχεροί δέχθηκαν δώρα αθλητικού περιεχομένου.  

Το πολυπληθέστερο τμήμα του Ζαφειράκη διαθέτει 8 τμήματα ακαδημιών (baby) (γεν 2015-2016)(2013-15)(2012-2013)(2011) (2010) (Κορίτσια) (Κορίτσια μεγάλα) με προπονητές του Σταύρος Ζιάνη, Ζήνωνα Μυλωνά, Βαγγέλη Βάιγκαντ και Βασίλη Τσακίρη. Οι εξαιρετικές επιδόσεις των μικρών αθλητών του μπασκετικού Ζαφειράκη, βγαίνουν μέσα από το οικογενειακό κλίμα και την ιδιαίτερη προσοχή των προπονητών προς τα παιδιά που κάνουν τώρα τα πρώτα τους βήματα στον χώρο του αθλητισμού.  

Το τμήμα basket του Ζαφειράκη Νάουσας θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Φούρνο του Κώστα Δημητρίου και της Δέσποινας Κάλλη για τα τσουρεκάκια που μοιράστηκαν στα παιδιά, το NewSport για το χορηγία μιας μπάλας μπάσκετ καθώς και τον μέγα χορηγό των ακαδημιών του τμήματος Φίλιππο Μπαξεβάνο και την BAX TOOLS για την συνεχή και αδιάλειπτη προσφορά του στο τμήμα. Χάρη στην οικονομική ενίσχυση του κ. Μπαξεβάνου ο Ζαφειράκης ανανεώνει το υλικό εξοπλισμό του και καλύπτει πάγιες ανάγκες του τμήματος με σκοπό την άρτια προπόνηση και διασκέδαση των παιδιών. Θερμές ευχαριστίες.

mpakar