Πέμπτη, Απρίλιος 25, 2024
Follow Us
Μεγάλη νίκη με ανατροπή για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκης επί του Εδεσσαϊκού (video+φωτορεπορτάζ)

Σε μια ακόμα σπουδαία επικράτηση και μάλιστα με ανατροπή έφτασε το βράδυ της Τετάρτης η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ζαφειράκη.

habee

Η ομάδα της Νάουσας που έπαιξε δίχως τον Βασίλη Πουρλίδα, μπήκε όπως πάντα δυνατά στο πρώτο δεκάλεπτο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα 12 πόντων (19-7), παίζοντας καλή άμυνα και σκοράροντας στις αντεπιθέσεις.

Στην δεύτερη περίοδο ο Ζαφειράκης αντιμετώπισε προβλήματα στην επίθεση, χάνοντας αρκετά σουτ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι σκλήρυναν την άμυνα τους και βρήκαν σουτ από την περιφέρεια για να προηγηθούν στην ανάπαυλα με 26-27.

Στην τρίτη περίοδο οι δυο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ, μη μπορώντας να πάρουν διαφορά ασφαλείας. Τόσο ο Ζαφειράκης όσο και ο Εδεσσαϊκός είναι αποτελεσματικοί στην επίθεση με τον φωτεινό πίνακα να δείχνει 45-47 υπέρ των φιλοξενούμενων στην λήξη του δεκαλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο η ομάδα του Νίκου Τούφα μπήκε αποφασισμένη να ανατρέψει το σκορ και το κατάφερε με αιχμή του δόρατος τον Δημήτρη Μπιλιούρη που σκόραρε 27 πόντους συνολικά. Καλή άμυνα και μεγάλα καλάθια έδωσαν ώθηση στον Ζαφειράκη για να φτάσει στην νίκη με 70-61

(19-7)(26-27)(45-47)

Ζαφειράκης (Τούφας)-Κολτσάκης-3, Βάιγκαντ-9, Δημάκας-8, Ζιάνης, Σκουλαριώτης-10, Παπαπέσιος, Πουρλίδας Δ-9, Μπιλιούρης Α, Μπιλιούρης Δ-27, Τσίλης Δ-2, Σμερνος Δ, Μουρατίδης-2

parter