Δευτέρα, Απρίλιος 29, 2024
Follow Us
ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ 5ο NAOUSSA VERMIO TRAIL

Δυναμική παρουσία για το Taekwon-do της Νάουσας στο 5ο Naoussa Vermio Trail, τον ορεινό αγώνα-θεσμό για την πόλη μας που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους κορυφαίους της Ελλάδας.

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, 12 αθλητές του Συλλόγου συμμετείχαν, στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», στους σχολικούς αγώνες 1 χιλιομέτρου & 2 χιλιομέτρων για μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, με αφετηρία και τερματισμό το άλσος του Αγίου Νικολάου.

Οι αθλητές με αλφαβητική σειρά: Δουλγερίδης Χριστόφορος, Ιωαννίδης Θωμάς-Αντίνοος, Καρράς Ιωάννης, Καρυδάς Αθανάσιος, Καρυδάς Αργύριος, Καρυδάς Μάξιμος, Καρυπίδης Ιωάννης, Καρυπίδου Βαρβάρα, Κασαμπά Βασιλική-Ελένη, Ντόντας Παντελής, Στουμπιάρης Ιωάννης και Τσαλιγόπουλος Ιωάννης.

Στον αγώνα Γυμνασίων & Λυκείων, ο Δουλγερίδης Χριστόφορος κατέλαβε την 2η θέση στα αγόρια ενώ Καρυπίδου Βαρβάρα και Κασαμπά Βασιλική-Ελένη κατέλαβαν την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στα κορίτσια. Τους αθλητές του Συλλόγου συνόδευσαν ο προπονητής Δημητριάδης Παναγιώτης, ο Αντιπρόεδρος κος Δουλγερίδης Νικόλαος, ο Γραμματέας κος Καρυπίδης Μιχαήλ καθώς και γονείς των αθλητών οι οποίοι μετά τον αγώνα, είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί και να χαλαρώσουν στο πανέμορφο άλσος μας.