Κυριακή, Απρίλιος 28, 2024
Follow Us
Ζαφειράκης: Χωρίς φιλάθλους ο αγώνας της πρεμιέρας με Αερωπό

Με μεγάλη πικρία ενημερώνουμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης, τους φίλους και τους συγγενείς μας, ότι ο αυριανός αγώνας χάντμπολ ανδρών, για την πρεμιέρα της Handball Premier, θα διεξαχθεί ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΦΙΛΑΘΛΩΝ, καθώς το κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας στερείται του ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΥ Πιστοποιητικού Πυρασφάλειας...

Μέχρι ο Δήμος Νάουσας, που είναι ο ιδιοκτήτης και ο αποκλειστικά υπεύθυνος φορέας διαχείρισης του γηπέδου μας, να εκδώσει το απαραίτητο πιστοποιητικό, η Π.Ε. Ημαθίας και η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας είναι αδύνατο να επιτρέψουν τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων με την παρουσία κόσμου (βάσει της νέας νομοθεσίας).

Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτή την ανακοίνωση, οι αρμόδιοι θα αναλάβουν τις ευθύνες τους και οι διαδικασίες έκδοσης όλων των απαραίτητων εγγράφων θα ξεκινήσουν και θα ολοκληρωθούν άμεσα...

Μέχρι τότε... θα συνεχίσουμε να σας έχουμε κοντά μας, μέσα από την live μετάδοση που θα γίνεται, ούτως ή άλλως, σε κάθε παιχνίδι της ομάδας μας.

ΜΙΑ ΠΟΛΗ! ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ! ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

(*Το παραπάνω πρόβλημα της αθλ. εγκατάστασης επηρεάζει και όλους τους ηλικιακούς αγώνες χαντμπολ, μπάσκετ και βόλεϊ του συλλόγου μας, που θα διεξαχθούν εντός έδρας, μέχρι την έκδοση του πιστοποιητικού.)