Τρίτη, Μαϊος 21, 2024
Follow Us
ΕΞΙ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

Ιδιαίτερα επιτυχημένο ήταν το πρώτο τεστ της νέας αγωνιστικής χρονιάς για το Taekwon-do της Νάουσας αφού η συμμετοχή του Συλλόγου στο Β’ Πανελλήνιο Κύπελλο 2023 «Grand Master Αναστασιάδης Χαράλαμπος» συνοδεύτηκε από πολλά μετάλλια και αξιόλογες εμφανίσεις.

Η διοργάνωση διεξήχθη το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στην Αθήνα, στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Στεφανόπουλος» (Μπουρνάζι) και σ’ αυτούς έλαβαν μέρος εκατοντάδες αθλητών από όλη την Επικράτεια.

Το Taekwon-do της Νάουσας παρουσιάστηκε στο Πανελλήνιο Κύπελλο με δύναμη εννέα αθλητών οι οποίοι συμμετείχαν στις κατηγορίες Παίδων-Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών & Ανδρών-Γυναικών, κατακτώντας συνολικά 6 μετάλλια, 5 ασημένια και 1 χάλκινο!!! Ασημένια μετάλλια κατέκτησαν στις κατηγορίες τους οι Γιούρος Λουκάς, Δήμου Νικόλαος, Καρυπίδου Βαρβάρα, Νταή Ειρήνη και Πλουμπίδης Βασίλειος, χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Παπαλιάγκας Κωνσταντίνος, έναν αγώνα πριν τα μετάλλια και στην πέμπτη θέση σταμάτησε ο Δουλγερίδης Χριστόφορος, αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν Δημητριάδου Γεωργία & Εγγονόπουλος Άγγελος. Οι αθλητές αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη ο οποίος με υποδειγματικό τρόπο οργάνωσε και έφερε εις πέρας την αποστολή του Συλλόγου στην Αθήνα.