Σάββατο, Απρίλιος 27, 2024
Follow Us
ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ  ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Νέα σελίδα με χρυσά γράμματα πρόσθεσε στην αθλητική του ιστορία το Taekwon-do της Νάουσας, αυτή τη φορά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων & Παίδων-Κορασίδων.

Η διοργάνωση διεξήχθη το τριήμερο 17,18 & 19 Νοεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Σερρών «Ιωάννης Τσιντσάρης» με την συμμετοχή 620 αθλητών από 88 Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος.

Η Νάουσα έδωσε το παρόν με δύναμη 17 αθλητών οι οποίοι αγωνίστηκαν με σθένος σε τουλ και μάχες, σε κατηγορίες με υψηλό αριθμό συμμετεχόντων, με τους μισούς από αυτούς να εισέρχονται στις τελικές οκτάδες και να ανεβαίνουν στο βάθρο των νικητών. Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε στα τουλ παμπαίδων ο Ιωαννίδης Θωμάς-Αντίνοος ενώ το  χάλκινο μετάλλιο στα τουλ 1 Dan κορασίδων κατέκτησε η Δημητριάδου Γεωργία, μια επιτυχία που της εξασφαλίζει την είσοδο της στον ειδικό πίνακα διακρίσεων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και συνοδεύεται από τα ανάλογα προνόμια. Στην 5η θέση, ένα βήμα πριν τα μετάλλια σταμάτησαν οι Αντιφάκος Κωνσταντίνος, Εγγονόπουλος Άγγελος, Σταμπουλτζής Γεώργιος, Τάσιου Ελένη, Φοροζίδου Παναγιώτα και Ψαρράς Ιωάννης ενώ αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Δήμου Νικόλαος, Δουλγερίδης Χριστόφορος,Ζούκη Δανάη, Ιγνατιάδης Μιχαήλ, Ίτσιου Αικατερίνη, Καρυπίδου Σαββίνα, Κασαμπά Βασιλική-Ελένη, Κεσίδου Σοφία και Κοσμίδου Ξανθίππη-Σταυρούλα. Οι αθλητές αγωνίστηκαν υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη ο οποίος δήλωσε υπερήφανος για την προσπάθεια, το ήθος και την άψογη συμπεριφορά των αθλητών του οι οποίοι αποτελούν ζωντανή διαφήμιση για την πόλη μας!!! Την αποστολή συνόδευσαν στις Σέρρες ο Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κος Δουλγερίδης Νικόλαος και γονείς των αθλητών.