Πέμπτη, Μαϊος 02, 2024
Follow Us
Έλαμψε το TAEKWON-DO ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Η Αθλητική Ομοσπονδία Taekwon-do Ελλάδος διοργάνωσε κατά το τριήμερο 16, 17 & 18 Φεβρουαρίου το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών & Ανδρών-Γυναικών.

Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο «Κονταξοπούλειο» Κλειστό Γυμναστήριο στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης και σ’ αυτούς συμμετείχαν σχεδόν 700 αθλητές από 111 Ελληνικά Σωματεία!

Το Taekwon-do της Νάουσας συμμετείχε στην διοργάνωση με δύναμη 14 αθλητών οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του προπονητή Δημητριάδη Παναγιώτη πραγματοποίησαν σπουδαία εμφάνιση, κατακτώντας συνολικά έξι (6) μετάλλια εκ των οποίων 1 χρυσό, και 5 χάλκινα. Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Καρυπίδου Βαρβάρα στα τουλ 2 Dan Νεανίδων ενώ χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι: Δημητριάδου Νένα (τουλ 3 Dan Νέων Γυναικών), Δουλγερίδης Χριστόφορος (τουλ 1 Dan Εφήβων), Εγγονοπούλου Αναστασία (Μάχη -70kgr. Νέων Γυναικών), Νταή Ειρήνη (Μάχη -77Kgr. Γυναικών) και Πλουμπίδης Βασίλειος (τουλ 3 Dan Ανδρών). Αξιόλογη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι: Βασιλείου Αναστασία, Δημητριάδου Γεωργία, Δήμου Νικόλαος, Ζούκη Δανάη, Μάντσου Μαρία, Νούκου Ελένη-Μαρία, Παπαλιάγκας Κωνσταντίνος και Ράνου Αικατερίνα. Η Νάουσα κατέλαβε την 25η θέση στην Γενική Κατάταξη μεταξύ των 111 Σωματείων. Οι αθλητές μας με τις διακρίσεις τους αλλά κυρίως με το ήθος και την συμπεριφορά τους, εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων, έκαναν την πόλη μας υπερήφανη και μας δίνουν το δικαίωμα να ονειρευόμαστε στο μέλλον μεγαλύτερες επιτυχίες και μια θέση στην πρώτη δεκάδα των Σωματείων!

Στο περιθώριο των αγώνων και μετά από επιτυχείς εξετάσεις ενώπιον της Τεχνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, ο αθλητής Πλουμπίδης Βασίλειος έλαβε πανάξια τον βαθμό των 4 DAN, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο ένα φανταστικό τριήμερο για τον αθλητισμό της Νάουσας!!!