Δευτέρα, Ιούλιος 15, 2024
Follow Us
Βράβευση της Βαρβάρας Καρυπίδου και του Παναγιώτη Δημητριάδη από τον Δήμαρχο Νάουσας για τις μεγάλες επιτυχίες τους στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα TAE KWON DO ITF

Τους Πρωταθλητές Ευρώπης του TAE KWON DO της Νάουσας  Βαρβάρα Καρυπίδου και Παναγιώτη Δημητριάδη, βράβευσε ο Δήμαρχος του Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας κ. Νίκος Κουτσογιάννης,

παρουσία και του Αντιδημάρχου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας κ. Στέλιου Δάγγα, για τις μεγάλες επιτυχίες τους τον Απρίλιο του 2024 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Koper της Σλοβενίας.

Θυμίζουμε πως οι πρωταθλητές μας έφεραν συνολικά οκτώ (8) μετάλλια (3 χρυσά-3 ασημένια-2 χάλκινα), ενώ η Βαρβάρα Καρυπίδου θα αναχωρήσει στις αρχές Αυγούστου στις Ηνωμένες Πολιτείες στην πολιτεία της Ουάσινγκτον, καθώς επιλέχθηκε στο πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών στα πλαίσια του εκπαιδευτικού προγράμματος flex και θα επιστρέψει τον Ιούνιο του 2025.

Ο Δήμαρχος Νάουσα εξήρε την προσπάθεια των πρωταθλητών μας,  την υπομονή τους και την προσήλωση τους στον στόχος , τονίζοντας πως αποτελούν υγιή πρότυπα για την κοινωνία του Δήμου μας και όχι μόνο.