Σάββατο, Μαϊος 18, 2024
Follow Us

goΣε δεύτερη Κυριακή οδηγούνται οι δημοτικές εκλογές και έχουν ένα ακόμα καλό λόγο να ταξιδέψουμε την Κυριακή 2 Ιουνίου αφού πρώτα σταματήσουμε στο «Coffee Go» ή την «Cantina Go» για να απολαύσουμε υπέροχο café και νοστιμότατα σάντουιτς.

Στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης τα «Coffee Go» and «Cantina Go»  σας υποδέχονται στα πανέμορφα σπιτάκια τους και χαρίζουν άμεσα και τα αγαπημένα σας ροφήματα ή λαχταριστές γευστικές προτάσεις.

Οι φίλοι που θα επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους για να ασκήσουν τα εκλογικά τους δικαιώματα μπορούν να κάνουν μια γρήγορη στάση στο παραθυράκι του «Coffee Go» και ταχύτατα να απολαύσουν το αγαπημένο τους ρόφημα ή να προμηθευτούν λαχταριστά σνακς που θα τους κρατήσουν συντροφιά στην διάρκεια του ταξιδιού. Φυσικά για όσους πεινάσουν κατά την διάρκεια της διαδρομής μια στάση στο παραθυράκι της «Cantina Go» θα τους αποζημιώσει χάρη στην ευρεία γκάμα μοναδικών γευστικών προτάσεων που σας παρέχουμε καθημερινά.

Αν θέλετε πάλι να ξεμουδιάσετε μπορείτε να απολαύσετε τις υπηρεσίες μας, στις αυλές του «Coffee Go» ή της «Cantina Go» αντίστοιχα.

Δίχως την παραμικρή καθυστέρηση και πάντα με υψηλά στάνταρ υπηρεσιών  σας περιμένουμε καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ